Kick-off eerstejaars wedstrijdroeien 27 oktober

20 oktober 2014 - door JoranR - 3 reacties

Kotsen voor de blikken en de eer, dat zegt ons verenigingslied. Jaarlijks geven wij onze leden de kans om de eer van onze vereniging te verdedigen. Je eerste roei-jaar is een jaar van plezier, fitheid en afzien. Een jaar waarin je jezelf en anderen leert kennen.

Als Okeanos zullen wij dit jaar vier eerstejaarsploegen op het water leggen:

  • Dames 8 met stuurman/vrouw
  • Lichte Dames dubbel 4 met stuurman/vrouw
  • Zware Heren 8 met stuurman/vrouw
  • Lichte Heren 8 met stuurman/vrouw

 

Op maandag 27 oktober om 20:00 zal de Kick-off plaatsvinden van de eerstejaarsselecties. Dit is tevens het begin van de stuurselecties. Tijdens deze bijeenkomst in onze sociëteit zul je ingelicht worden over het traject en zullen de coaches zich voorstellen. Meteen de dag erna, op dinsdag 28 oktober, zal de eerste training plaatsvinden, namelijk de indoortraining op Sportcentrum VU in Uilenstede. Gedurende de selectieperiode zullen er 5-6 trainingen in de week plaatsvinden. Doordeweeks vinden de trainingen voornamelijk plaats op het land en in de weekenden zal er geroeid worden. De definitieve selecties zullen begin december rond zijn.

 

Voor vragen en aanmelden kun je terecht bij de volgende e-mailadressen:

Mocht je wel willen deelnemen aan het selectietraject maar kan je niet aanwezig zijn op de Kick-off, stuur dan een mail naar wedstrijd@okeanos.nl.

Categorie: