Kamprechtersexamen

10 maart 2009 - door anneliesdewit - 4 reacties

Stel je eens voor:
de zon schijnt lekker, het is windstil en de zenuwachtige studenten lopen heen en weer vol spanning voor de wedstrijd...
Jij mag straks het start sein gaan geven, of misschien mag je met de vlag wapperen, of in een motorbootje rondvaren... Je hebt contact met de roeiers in de boten, je zorgt dat de stuurtjes de aanwijzingen opvolgen, en helpt onervaren stuurtjes.
Jij zorgt ervoor dat de wedstrijd goed verloopt!!!

Iedereen is uitgenodigd om het plaatsvervangend kamprechtersexamen af te leggen. Voordat je het plaatsvervangende examen maakt, organiseert Okeanos een informatie avond. Deze avond is voor alle geïnteresseerden die het examen willen afleggen. 2 Zeer ervaren kamprechters; Erelid Hans Asjes en Gideon de Boer zullen deze informatie avond leiden. Zij zullen alle ins and outs gaan vertellen over het kamprechteren... Wanneer je goed meedoet met deze avond zal je het examen met goed gevolg afleggen. Als je voor het examen slaagt ben je plaatsvervangend kamprechter. Dan kan er gewerkt worden aan ervaring, je zult 4 jaar lang plaatsvervangend kamprechter zijn alvorens je kamprechter kan worden.

Meer informatie over kamprechter worden kan je vinden op de knrb site, onder het kopje opleidingen bij kamprechtsopleiding. Ook kan je contact opnemen met de competitiecommissaris.

De informatie avond zal donderdag 19 MAART om 19.30 plaats vinden bij Okeanos. (Aansluitend het VUST feest)
Het examen zal 2 weken later op donderdag 02 april afgenomen worden op de Bosbaan.

Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan dit examen, dus nodig gerust je ploeggenoten en je vrienden uit!

Geef je nu op via de site!