Juniorentrainingsweekend groot succes!

28 april 2008 - door jorien - 6 reacties

Afgelopen weekend vond sinds lange tijd weer een Okeanos trainingsweekend voor junioren plaats op de Bosbaan.
De junioren konden zaterdag deelnemen aan workshops gegeven door grote Okeanos-prominenten als Henk-Jan Zwolle (Starten met Zwolle), Bert Cocu (Catchen met Cocu), Nico Rienks (Riemen Rukken met Rienks/workshop baansnelheid) en Ineke Donkervoort (Tempo Tikken met Donkervoort).
Daarnaast stond er in de persoon van oud-bondscoach Jan Upmeijer, oud-bondscoach Albert Sprokholt en onze eigen prof-coaches gastcoaching paraat.
De opkomst was groot en het was dus ook een wirwar van skiffjes, tweetjes en viertjes op de bosbaan die meteen de concurrentie voor de 'Okeanos Challenge Cup' konden bekijken.
De zaterdag werd afgesloten met 'Club Eerevlot', de societeit was omgebouwd tot loungeclub en er was de mogelijkheid om onder het genot van een fruitcocktail een film te kijken, spelletjes te spelen, of een praatje te maken met andere junioren/Okeaniden/coaches. Dit alles loungend op de matrassen en banken.
Op zondag kon iedereen zijn haalefficientie op de VU laten meten bij Mathijs Hofmijster die op dit onderwerp aan het promoveren is. Als klapstuk stond voor zondagmiddag de al eerder genoemde 'Okeanos Challenge Cup' op het programma. Iedereen kon zijn of haar grootste concurrent uitdagen om te sparren, door middel van wat ingewikkelde omrekenfactoren werd uiteindelijk een winnaar bekend gemaakt die met een mooie I-pod naar huis ging! De jongens dubbeltwee van de Amstel en Alkmaarsche waren dit jaar de beste; gefeliciteerd!
Al met al een ontzettend geslaagd weekend!
Voor foto's kun je kijken op; http://picasaweb.google.com/pieterafotos/JuniorenWeekend2008!
Tot volgend jaar!