Introductieborrels: Organisatie gezocht!

3 augustus 2009 - door sanner - 25 reacties

Komende periode is het weer zover. Een nieuwe lichting, genaamd Herfst ’09, zal zijn intrede maken bij Okeanos! Hierbij worden er spetterende borrels gegeven. Wil jij de nieuwe intro-leden écht goed leren kennen, en stiekem een beetje vormen naar jouw ideale Okeanied-beeld? Dat kan! Want drie borrels zijn nog open om te organiseren. Dit is een geweldige manier om bijvoorbeeld het gala, competitieroeien, wedstrijdroeien of gewoon jezelf te promoten!

De openingsborrel en de inauguratie organiseert de IC zelf. Ook wordt er op één van de borrels gegeten bij het bestuur. Het gaat om de borrels op 17 september, 24 september en 1 oktober.
Deze zijn allen op een donderdag!

Natuurlijk moeten er een aantal dingen geregeld zijn als je een borrel wilt organiseren. De organisatoren moeten een thema bedenken voor de avond, zij moeten de avondmaaltijd verzorgen en een activiteit voor de introductieleden bedenken en uitvoeren.

Wil jij dus met één of meerdere disputen, commissies, oud-besturen of ploegen een borrel organiseren? Stuur dan een e-mail vóór 3 september naar michiel_huisman@live.nl met daarin met wie je de borrel wilt gaan organiseren en welke datum de voorkeur heeft. Met vragen of opmerkingen kan je me altijd e-mailen.

Tot op de borrels!

Michiel Huisman
Vice-voorzitter IC Herfst '09