Introcoaches gezocht!

8 augustus 2013 - door YasmineH - 0 reacties

Ook al zo’n zin in de introductieperiode? Is jouw fiets al in orde? Schrijf je dan in om te coachen!

Donderdag 12 september begint de introductieperiode: herfst ’13. Op het openingsfeest zullen onze nieuwste leden voor het eerst verwelkomd worden. Wat is er voor deze intro’s nou leuker dan door een groep enthousiaste coaches ontvangen te worden?
Coaching is niet alleen heel hard nodig, het is ook nog eens heel erg leuk! Lekker langs de Bosbaan fietsen en biertjes en/of colaatjes drinken in de sociëteit.
Wat is er nou leuker dan op 12 september je kindjes te mogen ontvangen om de Okeanos-opvoeding te starten?

Zorg dat de herfstleden een nèt zo leuke introductieperiode hebben als je zelf hebt gehad, of zorg dat de herfstleden een nòg leukere introductieperiode hebben!

Vraag snel rond in je jaarclub/ploeg/dispuut/op de soos wie met jou dit najaar aan de slag wil om een team te coachen.
Stel een groep van drie personen samen, en kies er daarvan één uit die mentor wordt. Deze houdt contact met de ploeg, de PIC en met de andere ploeg. ( roeiploeg Heeren 1 en roeiploeg Damesch 1 zijn samen mentorgroep Okeanos 1). Als je mentor bent, zou je meekunnen naar het weekend.

Stuur vóór 9 september een mail met de namen (opgeven met zijn 3’en), telefoonnummers & e-mailadressen naar roeien.pic@gmail.com om je aan te melden. Hoe sneller je reageert, hoe groter de kans dat jij een team toegewezen krijgt, dus wees er snel bij!! Als je geen groepje hebt, mail dan ook! Dan kunnen we altijd nog een coachploegje maken.

Voor vragen kun je op bovenstaand adres terecht, of spreek ons aan in de sociëteit!

Met rood-boven-groene groet,

Promotie- en Introductiecommissie
PIC Roeien
John Onneweer
Jasper Boone

Categorie: