Informatieavond Eerstejaarsroeien

31 oktober 2010 - door CarryV - 0 reacties

Deze week is de Roeiopleiding van start gegaan. De Roeiopleiding is bedoeld om mensen beter te leren roeien. Alle deelnemers aan de Roeiopleiding zijn ingedeeld in ploegen en zullen 2 keer per week trainen in de boot. Op deze dagen wordt er van je verwacht dat je aanwezig bent. Daarnaast is op dinsdagavond de Indoor op de SVU van 17:30-18:30 uur en op donderdag de Outdoor van 18:30-20:00 uur, vertrek vanaf de loodsen. Tot slot is er de mogelijkheid om te gaan instuifachten op zaterdag en zondag (10:00-11:30 of 11:30-13:00u). Hiervoor kun je je opgeven via de link die je per mail hebt ontvangen.
Op donderdag kan er na de Outdoor in de sociƫteit gegeten worden en daarna is er altijd een leuke borrel.
Op dinsdag 2 november is de eerste Indoor. Hierna kan je lekker bijkomen op de soos, er zal voor een goede maaltijd gezorgd worden. Hiervor moet je je wel even inschrijven via de site. http://www.okeanos.nl/drupal/node/2274
Op deze avond zal Erik Landman wat vertellen over roeitechniek en materiaal. Ook zal hij stil staan bij het traject na de roeiopleiding.
Op maandag 15 november begint de wedstrijdselectie. Om 18:30u zal de kick-off zijn dus als je wedstrijdselectie wil gaan lopen zorg dan dat je erbij bent.