IC zoekt introcoaches

31 augustus 2010 - door Lea - 3 reacties

De PC gaat dit jaar 150 nieuwe leden werven! Uiteraard moeten deze leden goed opgevangen worden en dat begint bij de introductieperiode. De IC is al druk bezig met de nieuwe introperiode, maar daar hebben wij jullie hulp bij nodig!

Dit jaar zal alles iets anders gaan;
- De intro's worden ingedeeld in mentorgroepen bestaande uit 6 mannen en 6 dames. Deze mentorgroep (bv. Okeanos 1) krijgt mentoren die zorgen dat de intro's een leuke tijd hebben op Okeanos buiten het roeien om.
- Daarnaast wordt er uiteraard ook geroeid. De mentorgroep wordt opgedeeld in een mannen en een vrouwenbootje: Heeren 1 en Damesch 1. Deze bootjes zullen trainen op vaste tijdstippen, maar de coaches zullen rouleren.
- Niet iedereen wil zich voor 5 weken vastleggen om 2 keer in de week te coachen, daarom kun je bij de IC aangeven hoe vaak, welke dag en welk tijdstip je kunt/wilt coaches. Dit kan dus variƫren van 1 keer tot 20 keer in een introperiode.
- Er wordt van 20 september tot 22 oktober elke maandag tot vrijdag geroeid op de volgende tijdstippen: 16.00, 17.30, 19.00.

Met zo'n grote promo en zo veel nieuwe leden hebben we jullie inzet extra hard nodig, dus ook al kun je maar 1 keer coachen, je bent van harte welkom! Wij zorgen voor een duidelijke coachrichtlijn, zodat je elke keer weet waar je aan toe bent.

Mocht je al vragen hebben of wil je je aanmelden, laat het ons weten via iccoaching.okeanos@gmail.com!

Met rood-boven-groene groet,
De IC