Huisjes NOOC-openingstoernooi 27, 28, 29 maart

8 januari 2015 - door Sarah - 0 reacties

Om ervoor te zorgen dat er dit jaar zoveel mogelijk Okeaniden bij elkaar zitten en er naast een roeiwedstrijd een groot feest van te maken zijn er dit jaar 50 slaapplekken gereserveerd op de Beekse Bergen. Je kunt een plek reserveren door onderstaand formulier in te vullen. 

Er zijn drie huisjes voor 6 personen en twee huisjes voor 16 personen(!). Op het formulier is het mogelijk om aan te geven welk huisje je voorkeur dient. Echter geeft dit geen zekerheid op een bepaald huisje. Voor een slaapplek betaal je €67,81. Daarbij komt een borg van €32 euro, welke teruggestort zal worden indien het huisje netjes achter gelaten wordt. Ook zit het beddengoed inbegrepen.

Het NOOC-openingstoernooi is zowel onderdeel van de NOOC-bokaal als van de Sprintbokaal. Voor deelname aan beide bokalen is dus een slaapplek vereist en vormt dus geen belemmering voor het invullen van het formulier! 

Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op: http://www.tsr-vidar.nl/wp/nooc/

Let op: mocht je te laat zijn dan is het de bedoeling dat je zelf een andere slaapplek regelt in de vorm van een ander huisje of een plek in Tilburg. Wacht dus niet te lang met het invullen van het formulier!

UPDATE: De huisjes zitten vanaf heden vol. Mocht je helaas te laat zijn met inschrijven dan is het de bedoeling dat je zelf een alternatief voor een alternatieve slaapplek zorgt. Mocht dit echt voor problemen zorgen, neem dan even contact op met mij!

Categorie: