Het Geheim Onthuld

19 juni 2010 - door cvdb - 1 reactie

Wekenlang werd heel Okeanos nieuwsgierig gemaakt. Men kreeg mysterieuze mailtjes, er was een geheim in de vereniging…
De Avond.

Donderdag 17 juni was het dan eindelijk zo ver. Het geheim werd onthuld.
<?php
global $user;

if ($user->uid) {
//dit betekend dat iemand ingelogged is
?>
In groten getale kwam men naar de Bosbaan. De beamer werd tevoorschijn gehaald en Jildert begon met een verhaal, een verhaal met wat Okeanos precies was…

Langzaamaan werd het duidelijk voor iedereen. Het ging over de PROMO. Het hoge woord kwam er eindelijk uit, het thema van de promo wordt: Try Before You Die.

Een tijd lang heeft de werkgroep communicatie met daarin Jildert, Leendert en Maarten vd Akker als hoofdpersonen over het imago van Okeanos nagedacht. In Jildert zijn verhaal kwamen de drie kernwaarden van Okeanos naar voren:

Aandacht
Plezier
Streven naar succes

Leendert vertelde het laatste deel van het verhaal, wat er allemaal gaat veranderen in de promoperiode. En vervolgens kwam Rommert, als vertegenwoordiger van de PC, vertellen hoe zij het gaan oppakken.

Het bestuur en de PC hadden natuurlijk wat bedacht voor de kick-off. Zo had de Matsquad een waterbaan gemaakt waar je af kon glijden in een opblaasboot -Try Before You Die-, er waren heerlijke space-brownies gebakken -Try Before You Die- en er was de mogelijkheid om gefrituurde sprinkhanen te eten -Try Before You Die-.

Er werd een fustje aangeboden en bier vloeide rijkelijk die avond.

Kortom, een goed begin voor de komende Promo-periode. Als iedereen er vol voor gaat, worden die 150 leden een makkie!

En verder? .

De PC kan dit allemaal natuurlijk niet alleen. Voor het promoten zijn zij bezig met het vormen van het PromoTeam. Dit team zal tijdens de IDEE- en Intree-week en de weken daarna de stad onveilig maken en ervoor zorgen dat elke eerstejaars student weet wat Okeanos is en bij ons lid wil worden.

Wat kunnen jullie hieraan bijdragen? Tijdens de IDEE- en Intree-week zijn er diverse activiteiten in Villa Erevlot. Tevens kan ’s avond gegeten worden door de eerstejaars. Om te laten zien hoe leuk en gezellig het is bij Okeanos hebben we jullie nodig. Wat moet je doen? Chillen! Kom genieten van een biertje in de zon met je ploeg, commissie of andere vrienden, kun je gelijk je vakantieverhalen vertellen. Ook jullie kunnen mee-eten op de avonden dat er gekookt wordt.

Hier vindt je het programma van de promo. Schrijf de data in je agenda en kom langs!

<?php
} else {
//dit als iemand niet is ingelogged
echo " Login om de data te zien";
}
?>