Herfst ’09: Coaches gezocht!

16 augustus 2009 - door sanner - 0 reacties

De introductieperiode Herfst ’09 is in zicht. Dit brengt met zich mee dat er een hoop nieuwe leden de Bosbaan, de competitie, de wedstrijden en natuurlijk de borrels nóg gezelliger gaan maken. Omdat iedereen hier natuurlijk met volle teugen van wil genieten geven we je de gelegenheid om het van dichtbij mee te maken!

De Introductiecommissie is op zoek naar enthousiaste coaches. Wil jij de nieuwe leden omtoveren tot sportieve wedstrijdroeiers, enthousiaste competitieroeiers of tot barbeesten? Oefen dan je invloed uit als coach! Leer onze nieuwe Okeaniden de vereniging kennen, leer ze roeien, met het materiaal omgaan en laat ze meegenieten van het leven in de soos.

Lijkt dit alles je wel wat, meld je dan nu aan als coach van lichting Herfst ’09. Stuur hiervoor een mail naar ic.coaching.okeanos@gmail.com. Doe dit samen met je vrienden of vriendinnen of meld je alleen aan en we zorgen dat er bij elke Herfst ’09-ploeg een topteam aan coaches zit.

Je herinnert je vast je eigen introductie periode als de dag van gisteren, help mee om ook Herfst ’09 een onvergetelijke introductie periode te laten hebben!

Met een rood-boven-groene groet,

Namens de Introductiecommissie Herfst ‘09
Commissarissen Coaching
Sofie Leenders en Tessa Trap