Hel van het Noorden- Afgelast

25 november 2011 - door Rianne - 5 reacties

In plaats van een spetterende wedstrijd was er vandaag alleen plaats voor heel veel wind en nog meer teleurgestelde mensen. De Hel van het Noorden is voor het eerst sinds mensenheugenis afgelast wegens te harde wind.

Voor aanstaande zondag maken 7 ploegen zich klaar voor de Hel van het Noorden. Deze 6 km lange achtervolginsrace op het Eemskanaal in Groningen belooft weer een lange en natte race te worden.
Om 9.30u zal het zware tweezonderveld van start gaan met daarin Gil Raven en Rick Kluvers. Direct na dit veld zullen de lichte tweezonders weg gestart worden, Peter Florijn en Trond Husby, Rick vd Herik en Josse Braakman, Luuk Janssens en Robin Kraak, Jan-Pieter van Straten en Joost Rusche en Jippe de Groot in combinatie met Breda zullen in dit veld de eer van Okeanos hoog houden. Met 5 van de 17 inschrijvingen in dit veld wordt Okeanos erg goed vertegenwoordigd.
In het tweede blok zal de enige Okeanos-skiff van zondag starten. Jan-Erik Freund zal als tweede in zijn veld van start gaan. Deze race zal om 14.45 aanvangen. Jan-Erik heeft goede kansen om dit veld te winnen.