Euros Drienerlo Regatta

30 mei 2010 - door Marthe - 0 reacties

Afgelopen zondag waren in stortbui en heel klein beetje droogte onze C4+en te vinden op een kanaal in Drienerlo. 1500 meter met daarna gelijk een 450 meter waren de afstanden die voor de halve finale van de C4+ bokaal afgelegd moesten worden.

In het begin van de middag was eerst Calypso aan de beurt. Wendy, Rosan, Maaike en invaller lentelid Merel l'Ami gestuurd door Ilona kwamen hiervoor uit. Deze 5e wedstrijd van hun seizoen hebben ze afgesloten met een mooie plek in poule 4. Helaas niet genoeg om ook de Orca Slot voor de bokaal te mogen starten, maar wel een mooie eindstand voor een ploeg gezellige meiden die leuke feesten en wedstrijden hebben meegemaakt. Met een aantal in het Onervaren C4+veld, of in de Talentenacht, op de Orca Slot zien we jullie sowieso nog een keer terug!

Voor de heren van Cojones was het een spannende wedstrijd. Zij doen elke keer mee in de top en na een wat teleurstellende PEiL moesten ze hier opnieuw laten zien toch echt in de top3 thuis te horen. En dat deden ze. In twee goede races lieten Maxime, Martijn, Jan-Willem, invaller Peter F. gestuurd door Wendy zien wat ze in huis hadden. Met een prachtige derde plek kunnen zij opgaan voor de Orca Slot waar ze nog een keer op hun eigen Bosbaan een 2km kunnen laten zien.

Nog drie weken en dan is het competitieseizoen alweer voorbij. Nog even hard trainen allemaal, blikken en bokalen binnenhalen op de Orca Slot en 's avonds met z'n allen feesten!