Ergometercontest

27 januari 2010 - door Marthe - 0 reacties

Dinsdagavond 12 en 26 januari stonden deze maand in het teken van de ergometercontest. Zeker dertig verschillende mensen hebben een van de avonden tegen elkaar gestreden op de ergometer. Op deze avonden werd er door de eerstejaars 250 en 500 meter geƫrgometerd, terwijl de ouderejaars 500 en 1000 meter aflegden.

Voor de winst deed je mee als je beide dinsdagen de vooraf vastgestelde afstanden aflegde. Van de eerstejaars hebben Esther Jansen en TopC4roeier Martijn Knap laten zien dat zij hun jaargenoten uit de C4 overtroffen. Van de ouderejaars was B4roeister Marique het snelste. Gefeliciteerd! Geen van de ouderejaars mannen heeft het gehaald om twee avonden mee te doen. Op de borrel van morgen wacht deze drie winnaars een meter bier.

Speciale eervolle vermeldingen voor Praeses Willem Sprokholt die na een half jaar bier drinken ook weer eens op de ergometer wist te klimmen en zijn tegenstanders Mark K., Sietse en Maarten A. met tijden van 1.27.4 en 3.16.8 toch luttele secondes achter zich wist te laten.
Daarnaast deden Iris C. en Lisa N. onder begeleiding van nieuwe coach Mark K. een 2k waar menigeen jaloers op zou zijn met respectievelijk 7.50.4 en 8.03.0.

Superleuk dat jullie allemaal meededen, met zoveel enthousiasme voorzie ik veel goeds voor de wedstrijden!