Ergohead zeer succesvol

19 januari 2010 - door Maartenb - 11 reacties

Na het grote succes van de NKIR, is er op de Ergohead wederom succes voor Okeanos.

Er was veel publiek aanwezig van Okeanos. Zou er dan weer iemand van ons winnen?
Roel Braas zijn sterkste tegenstander was David Kuiper, die een poging zou doen om het wereldrecord aan te scherpen. Het leek lange tijd dat David Kuiper zou gaan winnen, maar hij was niet in goede doen. Roel had een zeer vlakke race en haalde David in. Met 6324meter won Roel het SA veld! Helaas kwam hij 60m te kort voor het wereldrecord, maar een zeer mooie overwinning. Misschien volgend jaar een poging, Roel?

De tweedejaars lichte pikken deden het goed, maar deden niet helaas niet mee voor de winst. Maar van hen wisten we al dat ze het best presteren in de boot.

In het heren beginnelingen veld is heel eerstejaars zwaar van start gegaan. Joshua van Njord liet vanaf het begin zien dat hij hier even zou gaan winnen. Helaas voor hem, kon hij het niet waarmaken. Op de 15min stortte hij volledig in. Toen was daar onze Wim-Jan Dannijs. Hij bleef heel kalm op zijn score zitten en roeide iedereen naar huis.

Twee keer heeft het Okeanos lied door het sportcentrum van het USC geklonken. We gaan met 2 nieuwe blikken naar huis en daar kunnen we trots op zijn.