Donderdag: ETF/TC borrel!

18 september 2012 - door YasmineH - 0 reacties

De aankomende borrel zal georganiseerd worden door De Eerstejaars Task Force (ETF) en de Toernooi Commissie (TC). Het begin van de avond wordt verzorgd door ETF. Zij staan in de startblokken om vanaf donderdag 20 september op zoek te gaan naar potentiёle wedstrijdroeiers voor de drie Eerstejaars Achten. Ze zullen donderdag van alles vertellen over de diverse activiteiten die zij organiseren zoals de ergometertrainingen op de maandagen en woensdagen van 16-19u, instuifachten, de onderlinge wedstrijden op 6 oktober en de ergometercontest. Naast deze activiteiten zullen ze ook met regulieren trainingen in C4en meefietsen om de coaches te ondersteunen en alle vragen m.b.t. wedstrijdroeien te beantwoorden.
Het tweede deel van de borrelavond wordt verzorgd door de TC. Zij zijn verantwoordelijk voor de Okeanos Competitie Sprint en de Okeanos Najaars Sprint. Dit zijn twee prachtige evenementen waarvan de Okeanos Najaars Sprint een gloednieuw project is, dat zal plaatsvinden op 26 Oktober 2012. De Okeanos Competitie Sprint vindt eind juni plaats en was vorig jaar een daverend succes met 118 ingeschreven boten, een heerlijke bbq en een knallend eindfeest!
De TC is een enthousiaste commissie met een passie voor roeien. Met het speciale spel dat zij voor aankomende donderdag georganiseerd hebben belooft het een mooi feestje te worden dus zorg dat je erbij bent!

We hopen jullie allemaal donderdag 20 september te zien zodat we samen met jullie, ETF en de TC er een mooie avond van kunnen maken!
Liefs, de PIC

Categorie: