Denken vanuit belangen

6 juni 2011 - door sanner - 0 reacties

Op woensdag 8 juni vindt de derde masterclass van de Okeanos Academy plaats, met als thema: 'Denken vanuit belangen'.

In contact met het bedrijfsleven
Deze presentatieworkshop voegt de vorige twee samen en zal het onderliggende thema verder verdiepen. Het denken vanuit belangen, wat is het belang van mijn gesprekspartner? De masterclass wordt gegeven door Reggy Broekhuijse, oud wedstrijdroeister en -coach en nu als zelfstandig ondernemer werkzaam bij Good Connection. Voorheen werkte Reggy als consultant werving en selectie, commercieel manager en adviseur maatschappelijk betrokken ondernemen. Reggy is iemand die het verstaat om van de gebaande paden af te stappen en op een creatieve en originele manier te kijken naar hoe je als vereniging in contact komt met het bedrijfsleven.

Als vereniging heb je een aantal waardevolle ‘assets’ in handen die je kunnen helpen om anderen te betrekken bij het bereiken van je doelen. Wat zijn die assets, welke waarde hebben ze en voor wie? Naast een stukje (interactieve) presentatie gaan we een oefening doen om ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen en gaan we in groepjes werken om onze vragen te vertalen naar aantrekkelijke aanbiedingen.

Je kunt je opgeven via Okeanos Events. De masterclass begint om 20u en duurt tot ongeveer 22u. Het belooft een leerzame avond te worden voor elke Okeanied, het maakt niet uit of je aanwezig was bij de vorige masterclasses.