De Sociëteit

16 maart 2013 - door MaartenvdW - 0 reacties

Afgelopen ALV (woensdag 13 maart 2013) werd er een besluit over de te leggen vloer genomen. Daarnaast werd het plan voor de sociëteit goedgekeurd.

Er zal een nieuwe gietvloer gelegd worden, welke veel te vinden is in diverse horeca gelegenheden waaronder bijvoorbeeld De Lute.

Het plan met betrekking tot de sociëteit bestaat uit een serie aanpassingen welk tot stand zijn gekomen door middel van ingezonden ideeën van dit jaar en vorig jaar. Zo zal de uitstraling van de sociëteit iets frisser worden en zullen er aanpassingen aan de bar gedaan worden, zowel qua uiterlijk als functionaliteit. Verder zal er een lambrisering (een houten wandbetimmering) rondom worden aangebracht waar men een drankje op zou kunnen zetten, bij voorkeur bier. Ook zal er sfeerverlichting worden aangebracht boven de bar. Verder worden de muren van de begane grond en de eerste etage geschilderd.

De sociëteit is er voor de leden en, met de uitvoering van dit plan, ook door de leden. Dus als jij ook mee wil klussen aan de sociëteit schrijf je dan in bij http://www.okeanos.nl/site/activiteit/overige/heb-jij-ook-zin-om-mee-te-...

Klik hier en kies projecten voor de impressies.

Verder zijn er een paar mooie aanvullingen te bedenken op dit plan. Hierbij kun je denken aan:

  • Fotolijstjes voor de Wall of Fame
  • Messing naamplaatjes voor Ereleden en Leden van Verdienste
  • Materiaal t.b.v. de uitbreiding van de garderobe
  • Zitgelegenheden voor op het terras en/of materiaal om dit op te bouwen

Wil je meer informatie over het plan of wil je iets aanbieden? Neem dan contact op met de Vice-Praeses. Dit plan wordt medemogelijk gemaakt door; Studio2stripeS, BKV vloeren, Van Venrooij interieurbouw, ROK metaal en Overhuys verlichting.

Categorie: