de Okeanos Goede Doelen Commissie

5 april 2014 - door NicoleK - 0 reacties

Sinds de laatste Algemene Leden Vergadering is er een nieuwe commissie in het leven geroepen; de Okeanos Goede Doelen Commissie, ook wel OGD. Terry Schouten en Ellen Wolters zijn hier samen met Praeses Wim Jan mee begonnen en inmiddels heeft ook Margriet de Groot zich toegevoegd.

Wat zijn onze plannen?

Wij willen het bestuur ondersteunen in de acties voor Metakids. Wij willen naast veel geld ophalen binnen Okeanos, ook Metakids naar buiten brengen, om de naamsbekendheid van Metakids (en stiekem van Okeanos) te vergroten en uiteindelijk veel geld ophalen. Wij zijn bezig met leuke acties voor de Amsterdam Masters en we zijn in overleg met scholen om roeiclinics aan te bieden.

Wil je ons helpen?

Dat kan zeker! Ten eerste, drink eens vaker een metakids biertje. Een biertje met zoveel liefdadigheid maakt je direct DE hero op de borrel, wie wil dat nou niet!? Alle kleine beetjes helpen en dat begint bij elk Okeanos lid.
Ten tweede, heb jij leuke ideeën en lijkt jou het leuk om je in te zetten voor het goede doel, dan kan deze commissie zeker hulp gebruiken. We zitten momenteel op ongeveer 5% van het uiteindelijke streefbedrag en dit percentage moet en kan makkelijk omhoog. Dus, kom maar op met leuke ideeën en stuur een mailtje met jouw interesse naar: ogd@okeanos.nl.

Groetjes,

De liefste commissie van Okeanos,

OGD

Terry, Margriet en Ellen

Categorie: