compo outdoor en ergometercontest

4 januari 2010 - door Marthe - 4 reacties

Omdat het mooiste water van Nederland er weer eens bevroren bijligt wordt er voor alle competitieroeiers deze maand een compo outdoor en een ergometercontest georganiseerd.

De komende drie donderdagen, dus donderdag 7, 14 en 21 januari, wordt er naast de traditionele outdoor ook een outdoor voor de minder fanatieke competitieroeier georganiseerd. Op deze drie avonden kunt u met de u allen bekende Martijn van Rossum en Corné van Druningen een leuk stukje hardlopen. Ideaal voor wie de gewone outdoor net iets té is, maar die het wel leuk vindt ook in de winter wat te doen. Voor de compo outdoor zal op donderdag ook om 18.30 voor de loodsen verzameld worden.

Dinsdagavond 12 januari en dinsdagavond 26 januari zullen in het teken staan van een zogeheten ergometercontest. Individueel kunt u zich vanaf morgen opgeven om hieraan mee te doen. Voor de eerstejaars zal er een keer 250 en een keer 500 meter geroeid worden, voor de ouderejaars 500 en 1000. Opgeven hiervoor kan via Okeanos Events. Op dinsdag 12 januari maakt de CC voor iedere deelnemer die wil een bordje eten!

Dus overdag lekker schaatsen en 's avonds aan bovenstaande meedoen.