Competitie Trainingsweekend 2-4 maart

11 februari 2012 - door Sabrina - 4 reacties

Het competitie trainingsweekend zal dit jaar plaatsvinden op de mooiste plek van Nederland, de Bosbaan!
Theta zal vrijdagavond 2 maart naar Amsterdam afreizen om hier samen met alle competitie roeiers van Okeanos het weekend van hun leven te hebben!

Het weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond: deze avond zal er om 21.00 een vette DJ zijn die voor ons een mooi feestje zal geven om alvast lekker in de sfeer te komen. Binnenkort volgt meer info over het programma van de DJ!

Zaterdag: de dag wordt begonnen met een hardlooptraining om al het bier van de vorige avond er meteen uit te zweten. Vervolgens staat er een heerlijk ontbijt klaar als goede bodem voor een dag vol roeitrainingen. Tijdens een van de trainingen zal er gefilmd worden, deze beelden worden geanalyseerd door professionele coaches (o.a. Cristo Ortega). Tussen de trainingen door wordt er gezorgd voor een lekkere lunch en spelletjes om te spelen.
Na een goed avondmaal zal een ware biercantus plaatsvinden. Het bier zal rijkelijk vloeien, want de cantus (en dus het bier) zit bij de prijs voor het weekend inbegrepen!! Het wordt een avond om niet te vergeten! Daarna gaan we met z'n allen het nachtleven van Amsterdam onveilig maken.

Zondag: Uiteraard kan er weer lekker ontbeten worden op Okeanos. Hierna zullen we in 2 shifts naar het sportcentrum gaan op de SVU voor een 1,5u durende indoortraining met pilates.
Tussen de trainingen door zal er weer geluncht worden.

Dit weekend met 140 andere roeiers kun je gewoon niet missen!
De kosten voor het hele weekend zijn 30 euro per roeier. Coaches hoeven slechts een bedrag van 20 euro te betalen.
Mocht je als ploegje niet compleet mee kunnen doen schrijf je dan alsnog in, we kunnen makkelijk boten combineren. Als je nog geen kamer hebt in Amsterdam, geef dit dan aan door een mailtje te sturen naar competitie@okeanos.nl

Voor verdere vragen en informatie kun je ook altijd mailen naar competitie@okeanos.nl
Inschrijven via Okeanos Events