Competitie Trainingsweekend

14 februari 2010 - door Marthe - 0 reacties

Over drie weken is het zover: het Competitie Trainingsweekend van 2010. Alle competitieroeiers zijn uitgenodigd om een weekend te trainen en te feesten. Zoals elk jaar gaan we naar Tilburg waar we samen met Vidar en Saurus dit weekend zullen beleven.

Met de ervaringen van vorig jaar in het achterhoofd is de CC dit jaar alweer een paar weken hard bezig om het CC weekend van 2010 nog mooier, beter en leuker te maken. De scoutingtenten zijn verruild voor een grote tent mèt warmtekanonnen. Deze kanonnen zullen ervoor zorgen dat we 's nachts niet meer in siberische toestanden hoeven te verkeren, een veelgehoorde klacht vorig jaar... Ook het eten zal beter zijn, op je brood mag je naast pindakaas dit jaar ook ander beleg verwachten :).

Naast de verbeterpunten waar dat nodig was zullen we natuurlijk de goede dingen behouden. Dit houdt in twee grote feesten op vrijdag- en zaterdagavond waarbij de zaterdagavond natuurlijk er helemaal uitspringt. Ook de biercantus mogen we zeer waarschijnlijk nog een keer meemaken.

Een weekend vol plezier, met daarnaast een goede mogelijkheid om met je ploeg je voor te bereiden op de wedstrijden. Om dit laatste mogelijk te maken hebben we een coachaanbieding: deze kan mee voor slechts €15 euro! Per ploeg kan sowieso een coach mee voor deze prijs, een eventuele tweede coach kan aanvragen bij Ilona of Mare om ook voor deze prijs mee te gaan. De kosten voor alle anderen zullen €30 bedragen. (het is overigens ook heel goed mogelijk om niet met je hele ploeg, maar individueel mee te gaan. Instap C4+en (of andere boten) zullen er sowieso zijn!)

Kortom: voor niet veel geld een superleuk weekend dat geen competitieroeier mag missen! Inschrijven kan tot en met zaterdag 27 februari, maar liefst zo snel mogelijk zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal mensen dat meegaat en alvast zoveel mogelijk kunnen regelen.