Commissies van Okeanos: P.I.C.

14 april 2019 - door RoelandAardewijn - 0 reacties

Hoi, wij zijn de pic (promotie en introductie commissie), maar voor jullie is het gewoon je geile gele vrienden. 

We willen jullie met dit stukje laten zien wat wij zoal doen binnen de vereniging en daarnaast willen we graag 2 vooroordelen over de pic de wereld uit helpen.

Als pic'er heb je een belangrijke taak, het binnenhalen en vasthouden van nieuwe leden! Hoe mooi is het om rond te lopen op de soos en te kunnen zeggen: 'die heb ik nog lid gemaakt'. Het werven van leden gaat op verschillende manieren, openroeimiddagen, pubquizzes, posters, promoten op bachelor en master markten en ga zo maar verder. Hiermee hoop ik het eerste vooroordeel uit de wereld te kunnen helpen, namelijk dat de pic alleen wat doet aan het eind van het jaar. De pic is het hele jaar door bezig met het organiseren van evenementen en het voorbereiden op de promo weken, de promo weken zijn inderdaad wel een stuk drukker, maar het hele jaar door zijn wij dus bezig. Een tweede vooroordeel is dat wij niet kunnen koken en dat het altijd een rotzooi is als wij gekookt hebben. Ik denk dat na de wokschotel met kip en courgette van Tessa en Eva het tegendeel wel is bewezen.

Verder over ons:

Wij zijn een enthousiaste groep die ontzettend veel plezier heeft in wat we doen. We zien het als onze missie om dit jaar 175 mensen lid te maken en we werken hier met plezier naartoe. De vergaderingen zijn altijd gezellig en eindigen af en toe zelfs in het prachtige cafe 1890 waar we ons gekwebbel lekker voortzetten onder het genot van een goudgele rakker.

Sinds kort hebben wij een nieuwe rubriek tijdens de vergadering, wetjes van justin. Justin kan menig rechtenstudent verstelt doen staan van de gekke wetjes die hij opduikt bij het surfen op internet. Zo leert justin ons op een standaard vergadering dat het in Kentucky voor een vrouw verboden is om zich in badpak op de snelweg te bevinden, behalve als ze door minstens twee politieagenten begeleid wordt, of als ze lichter is dan 45 kilo of zwaarder dan honderd kilo. Dit geldt overigens nadrukkelijk niet voor vrouwelijke paarden.’

Kortom, een en al ge(z)elligheid bij de pic.

Gele geile groet, 

PIC

Categorie: