Commissies van Okeanos: De Toernooi Commissie

15 maart 2019 - door NoushkaB - 0 reacties

Vanaf deze week zal er om de week een andere commissie van Okeanos zich voorstellen!

De Toernooi Commissie trapt af:

"Aan wedstrijden meedoen is fantastisch, maar het organiseren van een wedstrijd is minstens net zo leuk! De Toernooi Commissie van Okeanos organiseert niet alleen dé Heineken Okeanos Competitie Tweekamp, maar ook de onderlinge wedstrijden op Okeanos en de daarbij behorende borrels. Met als hoogtepunt de Tropische Twerkende Tweekamp als voorbereiding voor de HOCT!

Bij een wedstrijd wordt er van alles voorbereid. Zo moeten alle attributen worden geregeld, moeten er mensen zijn om te pulsen, hebben we vlothondjes nodig bij de start en moeten mensen weten hoe laat ze waar moeten zijn. 
De HOCT bestaat daarnaast niet alleen maar uit roeien, we hebben ook jacuzzi's, een bbq en een biercantus waar de nodige organisatie bij komt kijken.
Ook hebben we taken rondom de promotie van de HOCT, denk hierbij aan het maken van de poster, stikkers en het beheren van de social media. 

Kortom, er zijn heel veel verschillende taken om te doen en heel veel gezelligheid. 
Of je nou veel of weinig ervaring hebt met roeien, creatief bent of juist helemaal niet, dat maakt helemaal niks uit. Er is altijd wel iets wat je kan doen bij de TC. Iedereen kan wat leren bij de commissie en andersom!"

De Toernooi Commissie '19

 

Categorie: