Coaches gezocht

29 juni 2010 - door Maartenb - 1 reactie

Wil jij een wedstrijdploeg coachen volgend seizoen?
De wedstrijdroeiers van Okeanos zitten midden in het wedstrijdseizoen. Bij de eerstejaars- en developementklassementen is het al duidelijk wie er mee doen om de winst. De toproeiers van Okeanos hebben hun eerste uitzendingen gehad.

Ondertussen is op de achtergrond de vorming van de coachkaders voor het komende seizoen alweer in volle gang. Iedereen die geïnteresseerd is in het coachen van een wedstrijdploeg in seizoen 2010-2011, kan dit vanaf heden aangeven bij de wedstrijdcommissaris.

Wat voor kwaliteiten heb je als coach nodig?
- Ambitie
- Leergierig
- Inzet
- Tijd
- Roei- of coachervaring
- Omgaan met mensen

Wat heeft Okeanos je te bieden?
- Coachen in een stimulerende, ambitieuze omgeving;
- Een gestructureerde wedstrijdtak, waarbij de verwachting is dat we volgend jaar over drie eerstejaars ploegen, een developmentgroep en een zeer getalenteerde top(ouderejaars)groep/talent center beschikken
- Een gedegen opleiding (zowel intern als de KNRB-opleidingen behoren tot de mogelijkheden);
- Goede begeleiding van onze (prof)hoofdcoaches;
- Een succesvol coachjaar!

Er zijn maar 24 plekken beschikbaar, dus geef je snel op. Stuur voor 1 juli een e-mail met motivatie, ambitie, roeier/coach-cv, voorkeur (eerstejaars/development/ouderejaars, dames/licht/zwaar, boodroeien/scullen) en overige documenten naar wedstrijd@okeanos.nl.

Het hoofdcoachoverleg zal zich buigen over alle sollicitaties en de ideale coachteams samenstellen. Op uitnodiging zal er vervolgens een gesprek plaatsvinden.

Solliciteren staat open voor iedereen van binnen én buiten Okeanos!