BuyBay - Nieuwe partner!

11 juni 2015 - door EllenWolters - 0 reacties

Nieuwe partner! BuyBay en Okeanos hebben een partnerschap sinds maart 2015. Veel Okeaniden kennen het bedrijf inmiddels, maar wat en wie zit er achter BuyBay?

 

BuyBay is opgericht door oud-Okeanied Thijs Bosgoed. En ook al is BuyBay een startend bedrijf, binnen een jaar werken er al meer dan 20 medewerkers. BuyBay biedt een oplossing voor merken, distributeur en importeur ter uitbreiding van hun online verkoop mogelijkheden, op dit moment in 18 Europese landen en Azië is voor hen de volgende stap. Afzetoptimalisatie gebeurt via de grote webshops, dagdealsites, flashsalessites en auctions. Hoe? Met slimme eigen ontwikkelde software én in huis kennis over opslag, transport, fulfilment en retour oplossingen. Via BuyBay’s platform heeft het bedrijf tevens informatie over productinformatie uit verschillende landen, daarnaast houdt BuyBay live voorraden bij, kiest een bedrijf zelf op welke websites zij producten wil aanbieden en bepalen zelf de prijs. Leveranciers, distribiteurs, groothandelaren en stocklots partners kunnen door BuyBay hun afzet van producten door heel Europa vergroten.

 

De samenwerking tussen Okeanos en BuyBay is logisch. BuyBay denkt groot en is net als Okeanos een ambitieuze partij.  BuyBay ondersteunt het studentenroeien middels sponsoring van Okeanos.BuyBay, inmiddels een van de snelst groeiende start-ups van Europa is altijd opzoek naar ambitieuze studenten en afgestudeerden, zowel full- als parttime. Heb je interesse neem dan eens contact op met Thijs of Wim-Jan.

Thijs Bosgoed: thijs@buy-bay.eu 
Wim Jan Dannijs: w.dannijs@buy-bay.eu 

 

Categorie: