Bosbaan Triathlon

4 juli 2012 - door Milou - 4 reacties

Op vrijdag 6 juni zal op de Bosbaan een nieuw sportplatform worden gelanceerd onder de naam Amsterdamse Sportunie '11.
ASU'11 is een platform voor actieve duursporters die zich samen met andere sporters en trainers in hun sport willen ontwikkelen. Of je nou wilt hardlopen, fietsen, zwemmen, roeien of schaatsen/langlaufen, binnen de kaders van de ASU'11 kun je als sporter terecht voor sportbegeleiding, het samen trainen, met korting inkopen van sportkleding of het collectief inschrijven, bezoeken en organiseren van duursportevenementen. Voor meer informatie ga je naar www.asu11.nl

Bosbaan Triathlon 2012
Om de kickoff te vieren organiseert de ASU'11 een sprint triathlon, de Bosbaan Triathlon. Voorheen bekend als ST triathlon zal de derde editie van deze recreatieve triathlon vrijdagavond om 19.00 uur van start gaan.
Een mooie kans om eens te proeven aan deze prachtige duursport waarbij er 500 meter wordt gezwommen in de Bosbaan, 20 km gefiets en wordt afgesloten met 5 km hardlopen.

Via de website www.bosbaantriathlon.nl kan je je vanaf nu inschrijven voor de Bosbaan Triathlon. Deelname is voor eigen risico en kost €15,- (inclusief herinnering). Inschrijven is mogelijk tot woensdag 4 juli.

Na afloop van de triathlon is er een borrel waarbij we graag verder van gedachten wisselen over de mogelijkheden van de ASU'11.

Tot vrijdag de 6e juli,

Sportieve groeten,
Namens het organisatiecommitée

Rick Verbree
info@asu11.nl

Categorie: