Borrelladder! Alleen voor de echte borrelkoning(in)

19 november 2009 - door Lisah - 58 reacties

Weken lang heeft de barcie zitten denken.. Wat is nou de missing link van de borrel? En toen wisten we het.. DE BORRELLADDER! Net als de compoladder is het een strijd gedurende het seizoen tussen verschillende teams. Je mag je team helemaal zelf samenstellen, het hoeft niet per sé je roeiteam te zijn. Je kan ook meedoen met (een deel van) je commissie, zolang het maar uit max 5 mensen bestaat. De regels kun je hieronder vinden.

Opgeven kan vanaf vandaag bij de Barcie. Meestal te herkennen aan het biertje in de hand, het zwalkende loopje en het rode vestje;)

De regels.

Teams:

Om mee te kunnen doen met de borrelladder maak je een team van 5 personen, verzint een mooie teamnaam en levert een mascotte (ter grootte van een bierglas) in bij de barcie. De strijd is begonnen!

Punten:

Aan een borrelladder zijn natuurlijk ook punten verbonden. Hoe zijn die te verdienen?

- Pubquiz: Elke laatste borrel van de maand zal de barcie een pubquiz voor u presenteren, zorg ervoor dat je hele team dan compleet is, want dit levert extra kennis op, en die zult u nodig hebben! De winnaar verdient 10 punten, de nummer 2: 7pt. En de nummer 3: 5pt.

- Schoonmaakbonus: Als u een fanatieke borrellaar bent dan blijft u natuurlijk tot aan het einde van de borrel. Dit gedrag moet beloond worden, dus neemt u na de borrel de moeite om te helpen schoonmaken, dan levert dat 1 punt per persoon op.

- Bierestaffette: Een echte borrelkoning(in) weet elke bierestaffette met z’n ogen dicht te winnen. Als team kun je dan ook een concurrerend team uitdagen om te laten zien wie de sterkste is. De inzet is 5 punten, winner takes all! Barcie is scheidsrechter en besluit wie de winnaar is. Over de uitslag mag gecorrespondeerd worden.

- Organiseren Borrel / feest: Jij als borrelkoning(in) weet wel hoe je een feestje moet geven en laat dat natuurlijk graag zien. De Barcie ziet daarom graag al jullie briljante borrelideeën verschijnen. Het organiseren van een borrel wordt dan ook beloond met 25 punten. Deze punten krijg je natuurlijk niet zomaar, dus maak er wel wat van!

- Aanbieden Fust – Drinken doe je nooit alleen, maar met iedereen om je heen. Wil jij dus de algehele sfeer verbeteren tijdens een borrel, dan biedt je een fustje aan: 50 punten!

- Moresmalus – Als vaste borrellaar ben je bekend met alle mores van de R.S.V.U. “Okeanos” en gedraag je je daarnaar. Mocht de barcie je nu toch moeten helpen herinneren, dan kost dat jouw team 5 punten.

De winnaar zal aan het eind van het seizoen 2010 een mooie prijs krijgen dat elk borrelteam goed zal doen. Indien u denkt dat u strijdt om een meter bier, dan heeft u dat mis. Een echte borrelkoning(in) verdient meer dan dat!