Bergshoeff's Best

11 januari 2012 - door Sabrina - 4 reacties

Kenmerkend voor een echte Okeanied is zijn of haar harde werken. Talenten zitten verdeeld over de hele vereniging, het ene lid is organisatorisch sterk, terwijl een ander de blikken binnen haalt op het erevlot. De een kan heel goed koken, terwijl de ander voor een goede baromzet zorgt. Ieder lid heeft zo zijn kwaliteiten en deze zijn binnen Bergshoeff ’12 niet ongezien gebleven. Daarom willen wij vanaf nu elke maand een lid in het zonnetje zetten, simpelweg om te bedanken!
Aangezien we er nu pas mee beginnen hebben we eerst een lid gekozen dat voor het afgelopen half jaar zeer zeker is opgevallen!

Deze Okeanied in hart en nieren heeft tijdens de promotie en introductie periode alles uit de kast gehaald om zo veel mogelijk leden binnen te krijgen en binnen te houden. Hij zorgde voor de mooie posters, de facebookpagina, de mails en alle media binnen deze periode. Daarnaast is hij ook voorzitter van de jaarclubcommissie. Dit jaar was de eerste editie van het ‘vorm-je-jaarclub diner’, dit was een groot succes en zorgde voor een record aantal jaarclubs. Deze zijn nu vrijwel allemaal nog actief en komen maandelijks naar de soos voor het jaarclub diner.
Dit lid staat altijd voor je klaar en is nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, het spontane aanbod om te helpen bij de reparatie van de schuifdeuren kunnen wij dan ook erg waarderen!
Natuurlijk blijven we een roeivereniging en is het aspect op het water ook erg belangrijk. Deze jongen liep naast zijn drukke leven ook nog eens selectie voor eerstejaars licht en heeft door zijn harde trainen en doorzettingsvermogen een plekje in de boot kunnen bemachtigen.

Yorick, super bedankt voor je bijdrage aan de mooiste studentenvereniging. Succes bij EJL, ga die blikken maar binnen halen!