Bekendmaking Lustrumgala

10 januari 2012 - door Milou - 0 reacties

Tijdens Once upon a time in Chicago was het zover: de presentatie van het Lustrumgala. Once upon a time in a land not so far, far away...Lees snel verder!

Het laatste weekend van dit bijzondere Lustrumjaar staat u nog éénmaal een geweldige Lucie activiteit te wachten. Lustrerend Okeanos verplaatst zich naar het land van bijzondere bieren, tweetaligheid en politieke impasse: België!
Het Gala zal een sprookjesbal in Brussel worden, maar het is geen Lucie activiteit zonder dat snufje Once! Vandaar dat de Lucie een compleet verzorgd weekend aanbiedt, inclusief vervoer, twee overnachtingen en ontbijt. Op het gala zelf is alle drank natuurlijk afgekocht, zodat uw sprookjesprins niet zijn witte paard hoeft te verhandelen om u in uw drankbehoefte te voorzien.
Vanzelfsprekend kunt u zich geen mooier slot van dit bijzondere 55e verenigingsjaar voorstellen, dus zorg dat u deze Once in a lifetime experience meemaakt!
Wanneer: 9-11 november (bus vertrekt vrijdag, terugreis zondag)
Waar: Brussel, België
Waarom: Because fairytailes only come around once!
Kosten: ca. 200 euro (precieze prijs hangt af van het aantal inschrijvingen, het bedrag wordt in 10 maanden afgeschreven van uw rekening) Inschrijven: Donderdag op de borrel en zondag a.s. bij de presentatie van de lustrumartikelen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!