Argo Najaars Slotwedstrijden

17 november 2009 - door Marthe - 3 reacties

Afgelopen zondag is de H4+, bestaande uit Jens Wartenberg, Victor de Baare, Taeke Boersma en invaller Jeroen Klaphake, 4e geworden op de laatste wedstrijd van de Najaarsbokaal, de Argo Najaars Slotwedstrijden. Onder niet al te beste omstandigheden (nl: een kanaal met golven alsof je midden op zee zat), roeiden zij in Wageningen twee keer duizend meter waarbij er na 750 meter een keerboei gerond moest worden.
Gestuurd door de voorzitter van Argo die blijkbaar nog niet zovaak met de eigen keerboei te maken had gehad, ging de eerste keer minder goed dan de heren hadden gewild. De stuur legde ze stil voor de keerboei waardoor deze niet gerond werd en er 15 strafseconden bij de tijd werden opgeteld. 's Middags ging het, onder ook verbeterde weersomstandigheden een stuk voorspoediger en uiteindelijke werd de ploeg 4e.
Overall zijn de heren in de Najaarsbokaal waarschijnlijk ook vierde geworden. Duidelijk is geworden dat de heren stukken vooruit zijn gegaan en de 4+ verdienen. Zoek nog een goede coach, deze winter hard doortrainen en op naar de Vlietbokaal!