ARB/Okeanos Lustrumwedstrijden: Programma

2 juni 2012 - door Milou - 4 reacties

Aankomend weekend zijn de ARB-Okeanos Lustrumwedstrijden; natuurlijk kom jij helpen, roeien, coachen of flaneren in je Lustrumoutfit maar lees hier vast meer over wat er allemaal te wachten staat.

De ARB is al jaren één van de grootste roeiwedstrijden van Nederland en wordt gehouden op de Bosbaan. Omdat wij dit jaar ons 11e lustrum vieren, zijn we medeorganisator, wat inhoud dat wij alles rondom het roeien in het teken van ons elfde lustrum en het concept "Amsterdam" gaan neerzetten.

Zaterdag
Zaterdag om 16:00 zal er een exclusive tasting zijn: het voorproeven van ons eigen Lustrumbier dat de middag erna officieel gepresenteerd wordt. Je kan hier alleen aan deelnemen indien je één van de exclusieve bonnen weet te bemachtigen via de LuCie.
Zaterdagavond is er voor de medewerkers een BBQ, die natuurlijk naadloos over zal gaan in een feestje op Villa Erevlot. Dit feestje is daarvoor allang ingezet vanuit de coachborrel, waar ook andere Amsterdamse en buitenlandse coaches aanwezig zullen zijn, evenals diverse besturen.

Zondag
Zondag is natuurlijk de dag dat EJZ en EJD beginneling af worden met ons mooie Lustrumblik. Daarnaast staat er een mooi programma op de rit:
Tijdens de pauze, zo rond 12.45, zullen diverse roeifamilies strijden om de mooie Lustrumblikken in de Family Fours. Naast de families Sprokholt, Brugman, van den Berg, Bergshoeff/Wind combi en Bruhl (?), is er ook een sterke aanmelding binnengekomen van de familie Siegelaar. Dit belooft een spektakel te worden.
Om 13.00 is de LuCie beschikbaar om jullie weer van je Lustrumartikelen te voorzien. Het gerucht gaat dat ons elfje binnenkort ook buiten Okeanos gedragen gaat worden…
Om 15.00 uur begint de Oud Okeanos borrel op het terras bij Villa Erevlot, waar om 16.00 uur het Lustrumbier officieel gepresenteerd wordt. Hierbij geldt wederom: zorg dat je je speciale proefticket tijdig weet te bemachtigen bij de LuCie.
Om 17:30 zal Oud-Okeanos, i.s.m. de LuCie & ARB commissie, dan onze Olympiërs uitzwaaien. Hier zal tevens een nieuw gebruik worden geïntroduceerd voor de vereniging. Een symbolisch moment dat je zeker niet wilt missen!
Aansluitend zullen Roel en Mechiel handtekeningen zetten op jullie lustrumkleding en gaat de BBQ van start. Deze BBQ wordt georganiseerd door enkele Okeaniden die de Tour 4 Live gaan starten. Je kunt je hiervoor opgeven via Okeanos Events. Een deel van de opbrengt gaat naar het goede doel!
Tot slot gaan we natuurlijk nog lang door met het feestje, want we hopen op kale koppen, roze dames en lachende gezichten!

Family Fours
Je kan je nog steeds opgeven voor de Family Fours, jouw kans om als niet- of oud- wedstrijdroeier ook die mooie Lustrumblikken te winnen. 500 meter sprinten met je familie in een C4 of B4. Geef je snel op via arb@okeanos.nl, en daag de families Sprokholt, Brugman, van den Berg, Bergshoeff/Wind combi uit. Daarnaast zal ook de familie Siegelaar aan de start verschijnen. Met 2 Olympische medailles en een Holland 8 roeier aan boord toch wel een titelkandidaat…

Meehelpen
Om het weekend tot een groot succes te maken hebben we zoveel mogelijk Okeaniden nodig om ijsjes te verkopen, hamburgers te bakken, broodjes te smeren en natuurlijk koude biertjes te tappen. Lijkt het jou wat om onderdeel te zijn van dit gave weekend? geef je dan snel op via arb@okeanos.nl.

Kissmissen
Om EJZ en al onze andere mannelijke roeiers nog wat uit te dagen: De kissmissen tijdens het weekend zijn: Hanneke, Lieke, Nicole & Terry. Zij zullen de winnende ploegen verblijden met de blikken en een welverdiende kus; aan jullie de taak om te zorgen dat die kussen naar Okeanos gaan!

Tour for Life BBQ

Eind deze zomer zal een (oud)Okeanos team de Tour for Life fietsen. In 8 dagen fietsen zij van Italie naar Nederland om geld op halen voor Artsen Zonder Grenzen. Op zondagavond organiseren zij een BBQ voor slechts €7,50. De opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel. Inschrijven kan hier.
Opgeven kan tot en met zaterdag 14:00u.

Categorie: