Alternatieve trainingslocatie Koninklijke Hollandbeker.

13 juni 2007 - door danielle - 1 reactie

Nieuwe informatie over trainingsmogelijkheden tijdens de week voor de Koninklijke Hollandbeker.

I.v.m. het verhuur van onze loodsen van de ARB aan de Koninklijke Holland Beker moeten deze uiterlijk maandag 18 juni leeg zijn. Er is voor de wedstrijdtak inmiddels een vervangende trainingslocatie geregeld bij Willem III. Wij mogen daar in het gras een botenwagen neerzetten.

Wedstrijdploegen die hierin interesse hebben dienen dit via hun coaches vóór donderdag 14 juni door te geven aan Danielle. Zodra duidelijk is wanneer het botentransport precies vertrekt wordt dit zo spoedig mogelijk doorgegeven. Wedstrijdploegen die niet mee zullen gaan worden vriendelijk doch dringend verzocht hun boot voor zondag 17 juni afgeriggerd te hebben.

Voor de competitietak is het bestuur nog bezig een alternatief te regelen. Elke competitieploeg krijgt uiterlijk donderdag nog een e-mail met de boot die zij voor zondag 17 juni dienen af te riggeren.

Zondag 17 juni zullen veel boten verplaatst moeten worden naar de werkplaats, hierbij is ieders hulp van harte welkom. In het kader van vele handen maken licht werk roept het bestuur iedereen op te komen helpen.