Aankomende zondag Hel van het Noorden

24 november 2012 - door Suzanne - 0 reacties

Aankomende zondag zal de Hel van het Noorden gevaren worden. Er zijn maar liefst 11 ploegen die namens ons deel zullen nemen aan deze ruige 6 kilometer wedstrijd op het Eemskanaal.

Om 9.30 uur zal Roel Braas voor Okeanos het spits afbijten in de H1x. In datzelfde veld zullen ook Jan Erik Freund en Willem van der Nat voor Okeanos starten.
In het veld erna, LSB1x, zal Peter Tjeerdsma mee doen. In diezelfde heat start ook Trond Husby in het LH1x veld.

Om 9.59 volgt het D2- veld. Heleen Boers zal hier in combinatie met Marleen Verburgh van Triton als eerste van het veld starten.

Het tweede blok begint om 14.45 met de H2- veld. Ramon Vogelzang en Geert Heuterman zullen in dat veld varen. Direct achter hen starten Bastiaan Collette en Gert-Jan Leerink.
Na het H2-veld volgt het LH2- veld, ook hier varen twee ploegen van Okeanos mee. Joran Roor en Bram Rouw starten samen, en direct daar achter starten Yorick Hallers en Jan Pieter van Straten.

Als afsluiter van dit blok zal het lustrumnummer van deze wedstrijd worden gestart: de H2+. Mechiel Versluis zal hier in combinatie met Boaz Meylink van Nereus starten, gestuurd door Ae-Ri Noort.

Veel succes allemaal!

P.s. Aangezien het bestuur op zondag in het noorden zal zijn om deze bikkels aan te moedigen zal de sociƫteit gesloten zijn, coxboxen en toeters kunnen zaterdag voor 17:00 uur opgehaald worden.

Categorie: