Aankomende donderdag Balthasar Gerards Race en disputenborrel

24 september 2012 - door MargrietG - 2 reacties

Okeanos is vier disputen rijk! De twee heerendisputen ST & RemeX zullen zich deze donderdagavond samen met de twee dameschdisputen QT & Cassiopeia aan Herfst '12 voorstellen. Het wordt een avond met een vol programma.
Heerendispuut ST organiseert dit jaar de Balthasar Gerards Race. Meer informatie zal deze week volgen, maar voor degenen die zich alvast willen inlezen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Balthasar_Gerards.
Hierna kan het feest, georganiseerd door de disputen, losbarsten. Dit jaar is het thema 'Dudes and Chicks as a Rubix'. Okeanos zal deze avond een heuse rubix-cube party worden. Uiteraard in de kleuren van de disputen: lila, roze, blauw en de combinatie donker/lichtblauw. Iedereen start de avond met verschillende kledingstukken in de kleuren van de disputen. Gedurende de nacht moet er met alle kunsten van onderhandeling van kledingstukken geruild worden. Doel is het om met de gehosselde en te gekke kleren aan je lijf indruk te maken op een deskundige jury om prijzen te winnen. Een avond waar je echt bij moet zijn dus!

Uiteraard is een feest pas een goed feest met een goed gevuld buikje. Geef je op voor het eten bij Okeanos events.

Categorie: