6e plaats op het WK roeien voor Roel Braas in Holland8

25 augustus 2011 - door Bartr - 11 reacties

Vanaf aanstaande zondag zal Roel Braas het rood-boven-groen van onze vereniging vertegenwoordigen in de Holland 8 op de wereldkampioenschappen in Bled, Sloveniƫ.

Op de laatste Wereldbeker wedstrijd in Luzern, werd duidelijk dat de Holland 8 met Roel op roeiplaats 3 steeds meer snelheid ontwikkelt en beter presteert. Na de zilveren plak in Zwitserland is de jacht naar het goud op het WK geopend.

Volg de Holland 8 via: www.holland8.nl

Update 28-08:

In de voorwedstrijd heeft Roel met de Holland 8 de 2e tijd gevaren. Door 5:30,37 op de klokken te zetten, kwalificeerde de ploeg zich voor de halve finale. Canada won deze voorwedstrijd.

Update 31-08:

De Holland 8 heeft zojuist de A-finale behaald door een tweede plaats in de halve finale te behalen, achter de Duitsers. Hiermee verdient de Holland8 eveneens het ticket naar de Spelen van Londen 2012!

Update 01-09

In de finale van het WK roeien heeft de Holland 8 geen poduimplaats weten te veroveren. In een tijd van 5:35,37 werd de ploeg 6e en laatste. Na de goede race in de halve finale kwam de ploeg tekort om aanspraak te maken op het gouden blik. Duitsland is weltmeister.