11e lustrum: ONCE!

23 november 2011 - door Rommert - 4 reacties

Vrijdag 11-11-11 was het dan zover, met het spectaculaire loodsfeest werd het 11e Lustrum der R.S.V.U. Okeanos officieel gelanceerd. Niet alleen werd er tot diep in de nacht gedanst op de klanken van de Lustrumband en beats van DJ’s Jelle & Cristo en Heksenketel, ook werd het thema en het lustrumpakje bekendgemaakt.

Voor de enkeling die het gemist heeft, of diegenen die het zich niet meer kunnen herinneren: Dit jaar vieren we ons 55 jarig bestaan, en jij bent daarbij omdat je eens in je leven een zeer goede keuze gemaakt hebt. De Lucie zal dit jaar dan ook een jaar om nooit te vergeten maken:

“ONCE”

Met een olympisch jaar voor de boeg en elf als gekkengetal is gekozen voor de lustrumkleur oranje. De roeikleding daarentegen is marineblauw met de u zo bekende rood boven groene streep trots over de borst. Dit zijn het pakje, het competitieshirt en het lustrumblad.

Binnenkort meer media, activiteiten en artikelen, maar schroom niet in de tussentijd uw Lucie aan te spreken indien je meer informatie wilt over het thema danwel wat er komen gaat!

De Lucie,

Lea, Remon, Michelle, Thijs, Merel, Mechiel, Annebel & Maarten