1 november: "Vorm-je-jaarclub diner"

22 oktober 2011 - door Sabrina - 0 reacties

De datum waarop het "Vorm-je-jaarclub" diner plaats zal vinden is dinsdag 1 november om 19:30, de datum is gewijzigd omdat we willen dat er zoveel mogelijk nieuwe leden aanwezig kunnen zijn. Op 25 oktober kan dat door tentamens niet het geval zijn.

De eerste editie van het jaarclubdiner van dit jaar is alleen toegankelijk voor leden van onze jongste lichting, Herfst'11. De ouderejaars leden zijn natuurlijk van harte welkom om te helpen met de voorbereidingen!

Tijdens het diner leer je de mensen uit jouw lichting beter kennen. Naast het hebben van een gezellige avond is het ook de bedoeling dat je bedenkt met wie je een jaarclub zou willen vormen. Een jaarclub kan met een woord worden beschreven: Vriendschap!

Je vormt een jaarclub met een groep vrienden/vriendinnen uit jouw lichting. Een jaarclub bestaat uit 10-15 personen. Met jouw jaarclub organiseer je dinertjes, ga je borrelen of organiseer je andere leuke activiteiten. Je bent helemaal vrij om dit zelf in te delen. Een jaarclub heeft een voorzitter die de taken voor de organisatie van activiteiten verdeelt en die contactpersoon is voor het bestuur.

Ga alvast nadenken over de samenstelling van jouw jaarclub en kom naar het "vorm-je-jaarclub"diner

Voor vragen mail: jaarclub.okeanos@gmail.com

Opgeven voor het diner kan via de site. De kosten voor dit diner zijn 5 euro, hierbij zullen dan ook een aantal drankjes inbegrepen zijn