Run for Kika Winterrun

14 december 2017 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Op zaterdag 27 januari vindt de allereerste editie van de Run for Kika Winterrun plaats om en nabij Okeanos. Als studentenroeivereniging willen we ons graag ook inzetten buiten ons studentenwereldje en bijdragen aan goede doelen. Daarom zal Okeanos een officiele sponsor zijn van dit evenement. Daarom aan jullie allen de vraag om je steentje bij te dragen aan de genezing van Kinderkanker. Dit kan door deel te nemen aan de wedstrijd of door een financiële bijdrage! 

De Winterrun bestaat uit een 5 of een 10 kilometer rond de Bosbaan. Start en finish zijn bij het erevlot. Villa Erevlot wordt opengesteld als wedstrijdsecretariaat en naast ons gebouw zal onder andere horecagelegenheden, winkeltentjes en een podium met optredens te vinden zijn. De 5 km start om 18:00 uur en de 10 km om 18:15. Voor meer informatie: https://www.runforkika.nl/winterrun 

We zullen een Okeanos team inschrijven. Iedereen is welkom om als teamlid deel te nemen, hoe snel of langzaam je ook rent! Het team wordt door Okeanos gesponsord. Inschrijven voor het Okeanos-team kan onder dit bericht, geef in de opmerking aan of je de 5 of de 10 kilometer zou willen starten. 

Om het Okeanos team te sponsoren is vanaf heden het Kika Biertje te koop aan de bar. Het Kika Biertje kost €1,50, waarvan €0,15 direct naar Kika zal gaan. Op de Kerstborrel zal er extra aandacht besteed worden aan kerstsferen en barmhartigeheid en kun je een contante bijdrage in de Kika-collectebus doneren. 

Zet je beste beentje voor en zet je sportiviteit of alcoholisme eens in buiten Okeanos! Wij zien de Kikabiertjes graag over de bar vliegen!

Type activiteit: 
Wedstrijd
Datum en tijd: 
zaterdag 27 januari 2018 (Hele dag)