Okeanos Onderlinghe Kerst Toernooi

30 november 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Zondag 17 december zal voor het eerst het Okeanos Onderlinghe Kerst Toernooi georganiseerd worden. In combinatie met gezelligheid en publiek langs de baan en op de sociëteit, zullen wedstrijd- en competitieploegen nog één keer dat jaar de competitie met elkaar opzoeken. In voorbereiding op de kerst wordt nog één keer vollebak geroeid over de bosbaan. 

 

Het uitgebreide schittermagische kerstprogramma is als volgt:

13:00 opening: Alle roeiers en toeschouwers zijn van harte welkom op Villa Erevlot. Er zal een Kerstfilm gedraaid worden voor de liefhebbers. Bovendien wordt de Koek en Zopie geopend, mede mogelijk gemaakt door de Kookcie en Barcie. Leg een goede roeibodem met onze heerlijke eigengemaakte erwtensoep! 

14:00 wedkantoor: De inschrijving sluit en het wedkantoor wordt geopend. Eenieder kan consumpties inzetten op welke ploeg gaat winnen. Om de uiteindelijke winnaar te bepalen worden de tijden ingevoerd in een omrekentabel, of je nou heer, dame, licht, zwaar, wedstrijd of compo bent.

15:00 vlotten: De ploegen melden zich en maken zich klaar voor de wedstrijd. 

15:30 start: Tussen half 4 en 4 uur zullen alle starts plaatsvinden. Het startschema wordt tussen 2 en 3 bekend gemaakt.

16:30 prijsuitreiking: De allereerste Okeanos Onderlinghe Kerstbokaal wordt uitgereikt met groot spektakel! Ook worden de uitslagen van de weddenschappen bekend en kunnen de prijzen geind worden. De Koek en Zopie serveert onder andere Gluhwein en Warme Chocolademelk om alle harten te verwarmen. 

Komt dat zien, geniet van onze lekkernijen, leg een wedje en ga aan de haal met de Kerstbokaal!

Schrijf hieronder je ploeg in. Geef in de opmerkingen de naam van je ploeg, welk nummer je gaat varen en met wie. Inschrijving sluit zondag om 14:00 uur!

Type activiteit: 
Wedstrijd
Datum en tijd: 
zondag 17 december 2017 (Hele dag)