Vrijland Festival

28 februari 2018 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Inschrijving gesloten!

 

Vrijland Festival is in 2013 geboren uit een initiatief van de Amsterdam Roest en Cartel Amsterdam vanuit de gedachte dat zoiets essentieels als het vieren van vrijheid, ook in de hoofdstad beter zou moeten worden uitgedragen. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat Amsterdamse bevrijdingsfestivals bijgekomen.

Vanwege het succes moest Vrijland uitwijken van Amsterdam Roest naar andere locaties. Dit jaar zal voor het derde jaar Vrijland Festival op de prachtige locatie van Blijburg aan Zee plaatsvinden. De perfect locatie in Amsterdam om het ultieme vrijheidsgevoel ten volste uit te dragen. Voor Vrijland is het randprogramma en de totale beleving van het festival minstens zo belangrijk als de muzikale line-up. Er zijn zoveel mogelijke kleine stages en areas die alle ruimte bieden om de hele dag rond te lopen, te ontdekken, te ontmoeten en je te laten verrassen door alle gekke ideeën en details die het festival biedt. 

 

Een aantal van de randactiviteiten dit jaar zijn onder andere: 

  • De 360 swing: Een enorme schommel waarmee slechts sommigen het voor elkaar krijgen om over de kop te gaan
  • De nostalgische zweefmolen 
  • Een drijvend podium 
  • Mega blubber power race op een stormbaan voor volwassenen
  • Limbo Land: een landschap vol limbodans hindernissen 
  • En natuurlijk nog veel meer leuke verrassingen 

 

Het bevrijdingsfestival vindt ieder jaar plaats op 5 mei (de komende 3 jaar een vrije dag), tussen 12:00 - 23:00. Vrijland Festival wil meer grip krijgen op haar bezoekers en heeft daarom Okeanos uitgenodigd om tickets met korting aan te bieden! Bij meer dan 20 inschrijvingen kunnen Okeaniden voor slechts €25,- in plaats van €35,- per persoon naar het festival! 

 

Okeanos heeft een zeer actieve groep festivalbezoekers, een perfecte kans om deze uit te breiden en samen als vereniging te genieten van de vrijheid! Inschrijven t/m dinsdag 17 april.

Type activiteit: 
Feest
Datum en tijd: 
zaterdag 5 mei 2018 (Hele dag)