Heineken Redcup Driekamp

18 februari 2019 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Wie is het behendigst met een pingpongbal? Wie kan het beste tegen bier? Wie kan er tijdens het derde onderdeel nog staan?

In het weekend van 9 en 10 maart zal één van de spectaculairste roeiwedstrijden van het jaar verroeid worden. De Heineken Roeivierkamp trekt vele ploegen uit binnen- en buitenland. Al deze boten strijden op de Amstel om de overwinning over vier verschillende afstanden, steevast aangemoedigd door kuddes meefietsende fans!

Maar helaas is het nog niet zover! Om jullie was op te warmen, organiseert Verhulst '18 aanstaande donderdag een zeer spectaculair toernooi: de Heineken Redcup Driekamp!

Ik denk dat het gewoon, ja sorry, weer uit de hand gaat lopen.. Op drie verschillende onderdelen zal er gestreden worden om een fantastische prijs. Als je durft, zul je met je team de volgende onderdelen afgaan:

- Rage Cage

Bij dit onderdeel gaat het om de behendigheid met de pingpong bal. Op twee plaatsen in de groep wordt gespeeld. Je dient de bal in het glas te stuiten, bij voorkeur in één keer. Wanneer je wordt ingehaald, moet je een biertje drinken voor je het opnieuw mag proberen.

Dit onderdeel speelt iedereen individueel. Het doel is overleven.

- Flip Cup Bierestafette

Een combinatie van snel drinken én behendigheid. Het spel wordt gespeeld zoals de alom bekende BarCie Bierestafette, alleen moet het lege glas niet op het hoofd geplaatst worden. De lege redcup dient te worden geflipt. Pas als deze staat, mag het volgende teamlid adten. 

Dit onderdeel wordt gespeeld per team. De snelsten hoeven één redcup minder te raken tijdens de Beerpong en pakken dus al een voorsprong op de tegenstanders.

- Beerpong

Hét Redcup spel hoeven we niet meer uit te leggen toch?

Onze trouwe keukenkampioenen verzorgen een goede bodem. Schrijf je hieronder in voor een lekker bordje!

 

Type activiteit: 
Borrel
Datum en tijd: 
donderdag 21 februari 2019 - 19:00