Nabeschouwing Winterwedstrijden

Geweldige mede-Okeanieden,

Nu de eerste wedstrijd van het jaar weer gestreden is, zijn er weer een heleboel verhalen te vertellen over de overwinningen en verliezen die zijn geleden. Vandaag en morgen zult u twee nabeschouwingen lezen. 

 

door Wedstrijdcommissie - 4 uur geleden

De Botendopers

Terug van weggeweest, herrezen uit een ondiep graf. Omdat ik weer soosdiensten heb maar geen zin om te werken aan mijn scriptie, is hier De Botendopers.

door KerwinKouw - 10 uur geleden

Heimweek Verhulst '18

Tijdens de beruchte Heimweek zit Bestuur Verhulst '18 weer in het zadel en dat wordt gevierd met een berg aan gezellige of escalerende evenementen! Compo of weddie, zorg dat je erbij bent; samen zijn we Okeanos ten volle uit!

Gedurende de week zullen de meeste zaken doorgaan zoals normaal, wel gelden in het weekend aangepaste openingstijden. Houdt hier rekening mee bij het ophalen van toeters etc.

door Carlijnvan Esch - 18 februari 2019

Kennismaking Eerstejaars ploegen (EJLD)

Wij zijn de lichte damesch 2019.

Femke, Janette, Kika, Merel en stuurtje Frédérique. Met vier roeiers en ons stuurtje wegen we in totaal 273 kilo. Voor de oplettende is dat dus 10 kilo te weinig, daarom willen wij jullie ook voorstellen aan Wilson. Wilson is onze beste vriend aan boord en hebben hem dan ook altijd bij ons. Wilson zorgt ervoor dat wij net nog wat sterker worden om zo de strijd in het klassement aan te gaan. Het is namelijk nooit genoeg.

door Wedstrijdcommissie - 14 februari 2019

Kennismaking Eerstejaars ploegen (EJD)

EJD ‘19

EJD’19 bestaat dit jaar niet uit negen personen (acht roeiers en een stuur), maar uit veertien (twaalf roeiers en twee stuurtjes). De grote selectie bood dit jaar de kans om zowel een acht als een vier te vormen, en dus zijn we elk weekend in de ‘Op Volle Kracht’ en de ‘Theo Nieuweboer’ op het water te zien. Maar, ook al zijn er twee boten gevormd, we zijn één ploeg, wat terug te zien is in hoe hecht we met zijn allen zijn.

door Wedstrijdcommissie - 13 februari 2019

Kennismaking Eerstejaars ploegen

Het is ondertussen enige tijd geleden dat de ploegenpresentatie is geweest. Er zit alweer een geweldige intraining en vele maanden trainen op. Gezien aankomend weekend de  Winterwedstrijden zijn, de eerste confrontatie met de andere ploegen, leek het ons dan ook wel gepast om onze Eerstejaars roeiers wat beter voor te stellen. Vandaag wordt Eerstejaars zwaar aan u voorgesteld.

door Wedstrijdcommissie - 12 februari 2019

Aangepaste openingstijden

Wegens de skireis en de langlaufweek is er een deel van het bestuur niet in Nederland. Daarom zijn er komende week aangepaste openingstijden. Doordeweeks gaat de societeit pas om twee uur open ipv tien uur. De societeit blijft wel open tot tien uur 's avonds. In het weekend worden de gewone openingstijden gehanteerd. 

Maandag
14:00 - 22:00

Dinsdag
14:00 - 22:00

Woensdag
14:00 - 22:00

Donderdag
14:00 - 22:00

Vrijdag
14:00 - 17:30

Zaterdag
8:30 - 17:00

door Bestuur - 3 februari 2019

Alexander Driebeek Vrijwilliger van het Jaar 2018

Alexander is een druk baasje. Sinds de herfst van 2014 is hij lid van Okeanos en sindsdien is hij er niet weg te slaan. Hij is actief in vijf commissies. Zo werkt hij mee aan de branding van Okeanos en is verantwoordelijk voor veel mooie foto’s en video’s die gemaakt worden. Ook coacht hij dit jaar de heerenclubacht. Alexander denkt altijd tien stappen vooruit en daardoor ontstaan super goede ideeen. Voor Alex is nooit iets te veel gevraagd.

door VeerleW - 21 januari 2019

Nabeschouwing NKIR

Verlegen schuifel je naar je ergometer toe, Eye of the Tiger knallend uit de speakers. Angstzweet op je rug, startbewijs bij je ergo op de grond, laatste slokje water. "Stop rowing and prepare for the start." Doodse stilte. "Sit ready." Nog een keer zie je je streef voor je. **OORVERDOVEND KABAAL** Zo gingen onze Okeaniden afgelopen weekend bij de NKIR (Nederlands kampionschap indoorroeien) van start. Niek van Venrooij haalde een eerste plek in het Elite veld en heeft hier wat over geschreven. 

door Wedstrijdcommissie - 12 december 2018

Aankomende zaterdag lustrumboekpresentatie

Één decennium aan historie: twee olympische spelen, drie lustra, tien besturen, twee ereleden en honderden Okeaniden. Twee en een half jaar noeste arbeid: drie thema pagina’s, elf verenigingsjaren, twaalf interviews, veertien bijlagen, honderd tweeënveertig kleurenfoto’s, honderden unieke verhalen en één boek...

door Joost - 12 december 2018

Pagina's