Zomerreces

Helaas is het zomerreces reeds ingegaan. Dit betekent mooie vakantie dingen en wat minder openingstijden dan normaal. Normaliter zijn we op zaterdag geopend, hier kunnen nog dagen bijkomen :) Je kun natuurlijk wel altijd een bestuurslid bereiken, hieronder kun je zien wie je wanneer hebben moet!

door Carlijnvan Esch - 16 juli 2018

Aangepaste openingstijden Villa Erevlot 21 augustus t/m 1 september

In de periode van 21 augustus t/m 1 september zullen er aangepaste openingstijden. 

Dinsdag 21 augustus t/m vrijdag 24 augustus: vanaf 15:00.

Zaterdag 25 augustus en zondag 26 augustus: dicht.

Maandag 27 augustus: vanaf 12:00.

Dinsdag 28 augustus: vanaf 15:00.

Woensdag 29 augustus: vanaf 12:00.

Donderdag 30 augustus: vanaf 15:00.

Vrijdag 31 augustus: dicht.

Zaterdag 1 september: vanaf 12:00.

door CecileHuijkman - 2 dagen geleden

FISU WK Shanghai

Een aantal Okeanosroeiers trekt hun seizoen nog wat langer door en mag dit weekend uitkomen op het FISU WK in Shanghai. Inmiddels zijn Jocelyn, Tinka en Lonneke allemaal aangekomen in Shanghai en hun laatste trainingen aan het draaien op locatie. Vrijdag varen ze allemaal een Race for lanes en zondag zijn de finales. Tinka vertelt hoe haar voorbereidingen zijn geweest! 

door Wedstrijdcommissie - 8 augustus 2018

Okeanos Internationaal

Mechiel Versluis en Hermijntje Drenth vertegenwoordigen Okeanos dit weekend op de European Championships in Glasgow. Mechiel start hierbij in de 8+ en Hermijntje in de 4-.

door TomSchuit - 2 augustus 2018

Blauwalg in de Bosbaan

Zoals sommigen van jullie al weten is er blauwalg in de Bosbaan geconstateerd. 

Hieronder de do's en dont's op het gebied hiervan: 

  • Zorg dat je na de training zo snel mogelijk doucht
  • Gedragen kleding meenemen in een plastic zak en thuis gelijk wassen
  • Bidon liever niet meenemen in de boot, indien je dit wel doet zorgen dat je hem meeneemt in een afgesloten zak

Belangrijk is dat je het water niet op je huid of via je mond binnenkrijgt. Mocht je toch gezondheidsklachten krijgen, neem dan contact op met je huisarts.

door AnoukSpekking - 20 juli 2018

Voorbeschouwing NSRF

Bij de Hollandia zeiden de commentatoren nog dat ze onorthodox roeiden. Ben je ook benieuwd hoe Eerstejaarszwaar toch de klassements winst al in de pocket heeft? Dennis Bakker deelt zijn voorbereiding naar de NSRF Slotwedstrijden.

door Wedstrijdcommissie - 6 juli 2018

Nabeschouwing Koninklijke Holland Beker

Afgelopen weekend was het de jaarlijks prachtig internationale Koninklijke Holland Beker de wedstrijd die de bosbaan overnam. Dat betekent ook meteen tijd voor een nieuwe terugblik op de wedstrijd. Ditmaal geen weddie maar een coach! De eer is aan Ramon Vogelzang.

door Wedstrijdcommissie - 3 juli 2018

Kandidaatsbestuur Walrave '19 bekend!

Afgelopen donderdag is het volledige kandidaatsbestuur, Walrave '19, aan de vereniging gepresenteerd. Hieronder worden ze per persoon aan jullie voorgesteld. 

door BramVerhulst - 30 juni 2018

Voorbeschouwing Koninklijke Holland Beker

Met nog maar 2 wedstrijden voor de boeg staat er mooi weekend te wachten op ons! De Koninklijke Holland Beker zal losbarsten op onze thuisbasis en Jocelyn Spruit zal ditmaal haar voorbereiding naar de KHB beschrijven.

door Wedstrijdcommissie - 28 juni 2018

Zomervloot

Zomervloot

Nu het eind van het seizoen er aankomt en we binnenkort allemaal afreizen naar het verre Rotterdam voor de allerlaatste wedstrijd, is het tijd om de zomervloot bekend te maken.
Deze boten zullen opgeriggerd blijven en dus beschikbaar voor gebruik. Uiteraard zijn alle wedstrijdboten alleen beschikbaar voor actieve wedstrijdroeiers en zijn de boten die in botenboek staan voor iedereen beschikbaar (zolang de juiste kwalificaties zijn behaald, dus niet skiffs afschrijven zonder skiff diploma).

door KerwinKouw - 26 juni 2018

Pagina's