Zomerreces

Helaas is het zomerreces reeds ingegaan. Dit betekent mooie vakantie dingen en wat minder openingstijden dan normaal. Normaliter zijn we op zaterdag geopend, hier kunnen nog dagen bijkomen :) Je kun natuurlijk wel altijd een bestuurslid bereiken, hieronder kun je zien wie je wanneer hebben moet!

door Carlijnvan Esch - 16 juli 2018

Tijdelijk telefoonnummer (020 363 8658)

Er is tijdelijk een ander telefoonnummer:  020 363 8658.

door CecileHuijkman - 6 juni 2018

Voorbeschouwing NSRF

Bij de Hollandia zeiden de commentatoren nog dat ze onorthodox roeiden. Ben je ook benieuwd hoe Eerstejaarszwaar toch de klassements winst al in de pocket heeft? Dennis Bakker deelt zijn voorbereiding naar de NSRF Slotwedstrijden.

door Wedstrijdcommissie - 6 juli 2018

Nabeschouwing Koninklijke Holland Beker

Afgelopen weekend was het de jaarlijks prachtig internationale Koninklijke Holland Beker de wedstrijd die de bosbaan overnam. Dat betekent ook meteen tijd voor een nieuwe terugblik op de wedstrijd. Ditmaal geen weddie maar een coach! De eer is aan Ramon Vogelzang.

door Wedstrijdcommissie - 3 juli 2018

Kandidaatsbestuur Walrave '19 bekend!

Afgelopen donderdag is het volledige kandidaatsbestuur, Walrave '19, aan de vereniging gepresenteerd. Hieronder worden ze per persoon aan jullie voorgesteld. 

door BramVerhulst - 30 juni 2018

Voorbeschouwing Koninklijke Holland Beker

Met nog maar 2 wedstrijden voor de boeg staat er mooi weekend te wachten op ons! De Koninklijke Holland Beker zal losbarsten op onze thuisbasis en Jocelyn Spruit zal ditmaal haar voorbereiding naar de KHB beschrijven.

door Wedstrijdcommissie - 28 juni 2018

Zomervloot

Zomervloot

Nu het eind van het seizoen er aankomt en we binnenkort allemaal afreizen naar het verre Rotterdam voor de allerlaatste wedstrijd, is het tijd om de zomervloot bekend te maken.
Deze boten zullen opgeriggerd blijven en dus beschikbaar voor gebruik. Uiteraard zijn alle wedstrijdboten alleen beschikbaar voor actieve wedstrijdroeiers en zijn de boten die in botenboek staan voor iedereen beschikbaar (zolang de juiste kwalificaties zijn behaald, dus niet skiffs afschrijven zonder skiff diploma).

door KerwinKouw - 26 juni 2018

Nabeschouwing Ringvaart Regatta door Manon & Gijs!

De Ringvaart Regatta: de kortste tocht van Leiden naar Delft via Amsterdam, ofwel de langste onafgebroken roeimarathon van de wereld.

door IrisKoekkoek - 25 juni 2018

De Hans Asjesprijs voor de eerste keer uitgereikt

Op de Zomer ALV is de Hans Asjesprijs voor het eerst uitgereikt. Lid van Verdienste en hoofd van de jury van de prijs, Minco van Heezen, kijkt terug.

door BramVerhulst - 25 juni 2018

De verenigingsenquête

Op de ALV van afgelopen woensdag is het idee van de verenigingsenquête gepresenteerd. Lees hier na wat dit inhoudt en wat het Okeanos op zou kunnen leveren. En dus ook waarom je hem echt zou moeten invullen als je hem in je mailbox krijgt!

door BramVerhulst - 22 juni 2018

Pagina's