Roeien Junioren


Junioren trainingsdag 

 
Op 12 juni organiseert Okeanos speciaal voor junioren een juniorentraningsdag op de Bosbaan. Onder begeleiding van professionele coaches gaan we twee keer het water op: ’s ochtends een technische training en ’s middags een sparsessie. Tussendoor zal er een heerlijke lunch klaarstaan. Ook komt onze sportpsycholoog Olivier langs om een korte workshop te geven hoe je mentaal sterker kan worden in het roeien. We sluiten de dag af met een BBQ waarvoor je je kan inschrijven (voor 5,- eu). Hier zullen ook leden van Okeanos bij zijn, zodat je meteen een beetje kunt proeven aan de gezelligheid langs de kant. Ook kun je bij hun terecht voor al je vragen over het combineren van studeren en wedstrijdroeien. 
 
Als je je eigen boot wilt meenemen mag dat natuurlijk. Ook kan je eigen coach meekomen.Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en om jullie kennis te laten maken met wat Okeanos allemaal te bieden heeft!
De inschrijflijst komt later. Voor vragen kan je mailen naar juniorencommissie@okeanos.nl. Hopelijk tot dan!
 
Als je vragen hebt over het roeien bij Okeanos of het verenigingsleven dan kun je contact opnemen met juniorencommissie@okeanos.nl of loop langs bij de sociëteit aan de Bosbaan! 

 

Aandacht, ambitie & plezier

'Aandacht, ambitie & plezier' staan centraal bij R.S.V.U. 'Okeanos'. Met aandacht en ambitie heeft het wedstrijdroeien een prominente positie binnen de vereniging. Als junior krijg je alle ruimte om verder te bouwen aan je wedstrijdcarrière doormiddel van de beste opleiding, persoonlijke- en professionele aandacht. Op deze manier willen we jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. Als junior kun je instromen bij de selecties voor de eerstejaarsploegen of zelfs instromen bij de middengroepen. Er wordt gekeken naar wat het beste bij jou past!
 
Naast de aandacht en ambitie hecht Okeanos veel waarde aan plezier. Roeien met plezier en plezier met je medeleden. Okeanos is een vereniging met een hele persoonlijke benadering. Iedereen kent elkaar en de lijntjes tussen de verschillende soorten roeiers, commissies en het bestuur zijn kort. De sfeer is ontspannen en iedereen vindt snel zijn plek binnen de vereniging.
 
Naast je ploeg vorm je je eigen jaarclub, iets wat uniek voor bij Okeanos. Met je jaarclub onderneem je vervolgens regelmatig leuke activiteiten om je studententijd onvergetelijk te maken. Naast dat er binnen lichting jaarclubs worden gevormd, heeft Okeanos 6 disputen. Waar bij een jaarclub vooral horizontale verbanden belangrijk zijn, vormen disputen de verticale verbanden binnen de vereniging. 
 
Ook zijn er allerlei gezellige commissies die veel bijdragen aan het bestaan van de vereniging. Hou jij van koken? Wil je gezellige activiteiten organiseren voor de wedstrijdtak? Of sta je juist bekend om je vlotte babbel? Dan is de KookCie, Wedstijdcommissie, of misschien zelfs de Promotie- & Introductie Commissie wel iets voor jou!
 
Vragen of benieuwd wat Okeanos voor jou kan betekenen? Mail naar juniorencommissie@okeanos.nl
 
Tot snel! 

 

Meer lezen...


Wedstrijdroeien

Competitieroeien

Vereniging

Leden