Roeien Junioren


Junioren trainingsdag 

 
Op zaterdag 12 juni organiseert de R.S.V.U. ‘Okeanos’ speciaal voor junioren een juniorendag. Op deze dag zullen we twee keer het water op gaan (een technische training en een sparsessie) onder begeleiding van professionele coaches. Ook komt onze sportpsycholoog Olivier langs om een korte workshop te geven over hoe je mentaal sterker kan worden in het roeien. Tussen de sessies door staat er een heerlijke lunch klaar. De dag zullen we afsluiten met een BBQ! 
 
Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen en eigen coaches zijn ook van harte welkom. Wanneer je een andere training wilt draaien vanwege een speciaal trainingsschema dan horen wij dat graag, en zullen we kijken wat mogelijk is! 
 
Schrijf je via deze link in voor de juniorendag:
https://forms.gle/rTvLWFPoLcnJpFkP6
 
De huidige situatie omtrent Corona wordt nauwlettend in de gaten gehouden. De organisatie zal er voor zorgen dat alles Corona proof en binnen de dan geldende maatregelen georganiseerd wordt. 
 
Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om jullie te verwelkomen op de Bosbaan en onze vereniging!
 
Voor vragen kan je ons altijd mailen via juniorencommissie@okeanos.nl.

 

Aandacht, ambitie & plezier

'Aandacht, ambitie & plezier' staan centraal bij R.S.V.U. 'Okeanos'. Met aandacht en ambitie heeft het wedstrijdroeien een prominente positie binnen de vereniging. Als junior krijg je alle ruimte om verder te bouwen aan je wedstrijdcarrière doormiddel van de beste opleiding, persoonlijke- en professionele aandacht. Op deze manier willen we jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. Als junior kun je instromen bij de selecties voor de eerstejaarsploegen of zelfs instromen bij de middengroepen. Er wordt gekeken naar wat het beste bij jou past!
 
Naast de aandacht en ambitie hecht Okeanos veel waarde aan plezier. Roeien met plezier en plezier met je medeleden. Okeanos is een vereniging met een hele persoonlijke benadering. Iedereen kent elkaar en de lijntjes tussen de verschillende soorten roeiers, commissies en het bestuur zijn kort. De sfeer is ontspannen en iedereen vindt snel zijn plek binnen de vereniging.
 
Naast je ploeg vorm je je eigen jaarclub, iets wat uniek voor bij Okeanos. Met je jaarclub onderneem je vervolgens regelmatig leuke activiteiten om je studententijd onvergetelijk te maken. Naast dat er binnen lichting jaarclubs worden gevormd, heeft Okeanos 6 disputen. Waar bij een jaarclub vooral horizontale verbanden belangrijk zijn, vormen disputen de verticale verbanden binnen de vereniging. 
 
Ook zijn er allerlei gezellige commissies die veel bijdragen aan het bestaan van de vereniging. Hou jij van koken? Wil je gezellige activiteiten organiseren voor de wedstrijdtak? Of sta je juist bekend om je vlotte babbel? Dan is de KookCie, Wedstijdcommissie, of misschien zelfs de Promotie- & Introductie Commissie wel iets voor jou!
 
Vragen of benieuwd wat Okeanos voor jou kan betekenen? Mail naar juniorencommissie@okeanos.nl
 
Tot snel! 

 

Meer lezen...


Wedstrijdroeien

Competitieroeien

Vereniging

Leden