Junioren


Roeien Junioren


Verder bouwen op talent

 

Bij Okeanos hebben voormalig junioren alle ruimte om verder te bouwen aan hun wedstrijdcarrière. De afgelopen jaren heeft Okeanos laten zien dat ze beschikt over sterke coachteams met ervaring, en ook heeft Okeanos genoeg goede boten tot haar beschikking om de wedstrijdsectie te voorzien. Bovendien is er een speciale materiaalcommissie die veel tijd en aandacht in de vloot stopt. Op Okeanos heeft wedstrijdroeien een hoge prioriteit en oud-junioren kunnen met hun ervaring veel toevoegen aan de middengroepen of eerstejaarsploegen, die de afgelopen jaren hebben laten zien dat ze meedoen in de top van het klassement.

Het clubleven

 

Voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen, maar wel actief bezig willen blijven, zijn er veel mogelijkheden. Als fanatieke competitieroeier kan je een plekje veroveren in de Club8 of in de fanatieke TopC4. Je kan natuurlijk ook zelf je ploegje samenstellen en gezamenlijk afspreken hoe vaak je wilt trainen. Naast je ploeg kom je terecht in een jaarclub met mensen die jij leuk vindt. Met je jaarclub onderneem je vervolgens regelmatig leuke activiteiten om je studententijd onvergetelijk te maken.
Ook zijn er allerlei gezellige commissies die veel bijdragen aan het bestaan van de vereniging. Hou jij van koken? Kan je goed overweg met de computer, kan je goed schrijven of sta je juist bekend om je vlotte babbel? Dan is de KookCie, MediaCie, BackSplashCie of misschien zelfs de Promotie- & Introductie Commissie wel iets voor jou! Op Okeanos hebben we regelmatig grote en mooie feesten, met voor de wedstrijdroeiers die intraining zijn ook veel alcoholvrije versnaperingen. Ben je niet intraining? Dan schenkt de Barcommissie je met alle liefde bier in het glas.

Vereniging

 

Okeanos is een vereniging met een hele persoonlijke benadering. Iedereen kent elkaar en de lijntjes tussen de verschillende soorten roeiers, commissies en het bestuur zijn kort. De sfeer is ontspannen en iedereen vindt snel zijn plek binnen de vereniging. Hechte vriendschappen worden gevormd binnen roeiploegen, commissies, jaarclubs en disputen. Elke donderdag zijn er gezellige borrels of worden er fantastische escalerende feesten georganiseerd. Wij zijn Okeanos! Jij ook?

Meer lezen...


Wedstrijdroeien

Competitieroeien

Vereniging

Leden