Roei je fit


Roei Je Fit Programma

 

Toe aan wat meer dan alleen een clinic? Dan is ons Roei Je Fit programma de uitkomst! Dat sport goed is voor je gezondheid leert de oude wijsheid, maar dat dit ook gezond is voor een bedrijf leert de nieuwe wetenschap. Roei je fit is de manier om de sfeer, samenwerking en gezondheid te bevorderen. Hieraan kan zelfs een competitief randje gegeven worden.

Zoals eerder genoemd wijst onderzoek uit dat sporten met collega’s gezond is voor het bedrijf. Problemen worden meer adequaat aangepakt en meer creatieve oplossingen en ideeën worden aangedragen. Daarnaast is roeien laagdrempelig, de roeitechniek is eenvoudig eigen te maken en de kans op blessures is zeer klein. In overleg zullen we een geschikt trainingsschema opstellen. Eenmaal in twee weken of juist vaker, geen enkel probleem! U maakt gebruik van ons materiaal, krijgt professionele coaching en een ervaren stuurman/-vrouw. Zo hebben we reeds een programma voor de Vrije Universiteit (VU Fit at Work) opgesteld.

Uiteindelijk kunt u uw vaardigheden op de proef stellen op twee prachtige wedstrijden tussen bedrijfsploegen uit heel Nederland. Allereerste is er de Amsterdam Masters en de afsluitende Van Oord-Nautilus regatta. Misschien smaakt het hierna zelfs naar meer en zien we u graag bij ons terug als bedrijfsroeiploeg waar u kunt deelnemen aan het bedrijfsroeiklassement.

Durft u het aan om de boot in te stappen? En durft u te strijden tegen andere bedrijven? Neem dan nu contact op met ‘Okeanos Bussiness Partners’ om een pakket te ontwerpen dat past bij de wensen van uw bedrijfsteam. Of wilt u toch eerst ervaren wat roeien is, wellicht is een clinic dan iets voor u.

In het kort:

  • 7 tot 10-weekse cursus om te leren roeien
  • Onder begeleiding van professionele coaches en stuurtjes
  • Zelf je trainingstijden indelen
  • Laagdrempelig, geen roeiervaring vereist!
  • Mogelijkheid tot het starten van een of meerdere wedstrijden