Accenture


Accenture, partner van Okeanos

 

Sinds september 2014 is Accenture trots partner van Okeanos. Waarom? Omdat wij veel overeenkomsten zien tussen werken bij Accenture en roeien. Bij Accenture creëren wij graag een werkomgeving met een hoog energieniveau, waarin we het beste in onze mensen naar boven halen. En we hanteren een uniforme werkwijze, zodat mensen van verschillende afdelingen naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Iets wat bij het roeien ook van groot belang is om te presteren.

Bij Accenture zal je werken in diverse teams van zeer gemotiveerde, resultaatgerichte mensen die met elkaar samenwerken om van onze klanten high performance businesses te maken.

Je krijgt de kans om samen te werken met mensen van verschillende nationaliteiten en specialisaties die elk expert zijn in hun eigen vakgebied en diepgaande en marktrelevante kennis hebben. Deze unieke teamcultuur biedt jou de mogelijkheid een uitgebreid netwerk op te bouwen van deskundige, gedreven collega’s en toegewijde leiders, die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

Ook zal je ons bij een tal van andere sporten tegenkomen. Zo heeft Accenture 7 jaar geleden de Zuidas Run opgericht, lopen we regelmatig mee met marathons en hebben we een fanatiek wielerteam. We zien sport als katalysator voor het lichaam om elke dag optimaal te presteren. Wil je meer weten over onze organisatie? Bezoek dan werkenBijAccenture.nl.