Clinics


Verder bouwen op talent

 

U wordt alle beginselen van het roeien bijgebracht op een ergometer (roeimachine) en in een C4+, een boot waarin u niet bang hoeft te zijn dat u omslaat en een nat pak haalt. Dit is belangrijk zodat u zich volledig kan toeleggen op het teamwork wat nodig is in de boot. Bent u met een grotere groep, dan is er ook gelegenheid om aan het eind van de clinic onderlinge wedstrijdjes te houden om zo te zien wie zich mag kronen tot de snelste ploeg van de dag.


Mocht uw groep al ervaring met roeien hebben en dit niet spannend genoeg vinden, is er ook de mogelijkheid om in andere boottypes te varen. Ook alleen een boot huren behoort tot de opties!


Na de sportieve aangelegenheid bent u vast dorstig geworden en verwelkomen we u met alle warmte die onze sociëteit te bieden heeft. Naast een grote bar waar u gezellig kunt borrelen en terugblikken op alle belevingen van die dag, bieden we nog een scala aan mogelijkheden. Zo hebben we diverse ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten en/of presentaties. U kunt zich ook laten verleiden door het Okeanos Grill-Team voor een perfect verzorgde barbecue. Of houdt u het liever simpel, biedt een verzorgde lunch wellicht de uitkomst.


Kortom, een roeiclinic is meer dan alleen roeien. Het is een dag die u zelf kunt samenstellen en dus altijd perfect past bij uw bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenparty of groepsactiviteit!


In het kort:
  • Roeiclinic op dé nationale roeibaan van Nederland, de Bosbaan
  • Voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, feestjes of vriendengroepen
  • Onder begeleiding van professionele coaches en stuurtjes
  • Vele mogelijkheden om afsluitend te borrelen, BBQ'en of te eten in onze sociëteit

Heeft u zelf nog ideeën, behoefte aan meer informatie en/of vragen, dan kunt u mailen of telefoneren naar:

Roei-je-fit

 

Toe aan wat meer dan alleen een clinic? Dan is ons Roei-Je- Fit programma de uitkomst! In overleg zullen we een geschikt trainingsschema opstellen. Neem dan nu contact op met ‘Okeanos Bussiness Partners’ om een pakket te ontwerpen dat past bij de wensen van uw bedrijfsteam. Toe aan wat meer dan alleen een clinic? Dan is ons Roei-Je- Fit programma de uitkomst! In overleg zullen we een geschikt trainingsschema opstellen. Neem dan nu contact op met ‘Okeanos Bussiness Partners’ om een pakket te ontwerpen dat past bij de wensen van uw bedrijfsteam.