Bedrijfsroeien


Verder bouwen op talent

 

Bedrijfsroeien ontwikkelt zich de afgelopen jaren snel. Waar een bedrijfsploeg enkele jaren geleden nog een nieuw fenomeen was, is er tegenwoordig sprake van een sterk landelijk deelnemersveld. De volgende bedrijven, op volgorde van uitslag van het klassement 2015, hebben reeds een ploeg met enthousiaste roeiers: Kempen & Co, Randstad, Accenture, ASML, Aegon 1, Bijleveld, Meijerburg & Co, Timmerfruit, Damen, Advocatenacht, TWD, Hilhorst, Das Boot, Huisman/Heerema, Google, Van Oord, Aegon 2 en De Haagse Hogeschool. Lees de verhalen van Accenture en Randstad, bedrijfsroeiploegen bij Okeanos.


Accenture op de Holland Beker.

Wat houdt bedrijfsroeien precies in?

 

Een bedrijfsploeg representeert uw bedrijf op het water. Onder begeleiding van professionele coaches & stuurtjes en gefaciliteerd door het beste materiaal traint de bedrijfsploeg elke week om uiteindelijk zo hoog mogelijk te presteren. De meeste bedrijfsploegen trainen één keer per week en doen mee aan zo'n drie tot vier wedstrijden per jaar in het bedrijfsroeiklassement, georganiseerd door Okeanos.

Alles wordt voor u geregeld. Van coaches tot invallers, van boottransport tot trainingsdagen. Daar staat tegenover dat het vaak gebruikelijk is dat een bedrijf een boot in zijn geheel of gedeeltelijk sponsort. De meest gebruikelijke boot voor een bedrijfsploeg is een 8+. Deze boot heeft plaats voor acht roeiers en een stuur. Roeien in het acht is het ultieme roeien en in dit nummer worden vaak de snelste tijden neergezet. In overleg met Okeanos kan de boot bestickered worden in de kleuren en logo's van uw bedrijf.

Waarom bedrijfsroeien bij Okeanos?

 

Bedrijfsroeien bij Okeanos heeft een aantal grote voordelen, die hier kort zijn samengevat:

  • Trainen op dé nationale roeibaan van Nederland, de Bosbaan
  • In het Amstelseizoen mogelijkheid tot roeien op de Amstel
  • Professionele coaching & stuurtjes en roeien in het beste materiaal
  • Jarenlange ervaring met bedrijfsroeien en het bedrijfsroeiklassement is in onze handen
  • Een prachtige sociëteit aan de Bosbaan waar geborreld en genetwerkt kan worden
  • Mogelijkheden tot het geven van clinics om bijvoorbeeld te roeien met uw klanten
  • Onze kernwaarden: aandacht, plezier & streven naar het beste resultaat