"Bij Okeanos gaan is een goede manier om aan een leuke kamer te komen. Maar ook wanneer je op de goede gang woont, word je zomaar lid van de mooiste vereniging van Nederland! Zo is het precies op mijn eenheid gegaan.

Tijdens mijn eerste jaar bij Okeanos kwam ik aan een kamer op Uilenstede via mijn ploeggenoot Tom. We waren goede vrienden geworden tijdens het roeien, dus op dezelfde eenheid wonen kon alleen maar meer guitigheid betekenen. Toevallig woonde er ook al een andere Okeanied bij Tom, Rosanne. Toen trok Yael in bij ons. Zij werd zo enthousiast door onze verhalen over Okeanos dat ze het jaar erop ook lid is geworden! Meer Okeanos is echter altijd beter, dus toen er later in het jaar nog een kamer vrij kwam, kwam Veronique hierin. Omdat zij samen met Tom en mij in de barcommissie zit, leek dit haar wel een gezellige eenheid om op te wonen. Het allerleukste is dat er nu nog meer huisgenoten lid willen worden!!

 

Het fijne van samenwonen met mensen van dezelfde vereniging is het feit dat je veel met elkaar kan delen; blaren vergelijken van het roeien, dronken foto’s van elkaar bekijken en met z’n allen op donderdag naar Okeanos fietsen. Het allerbeste is toch wel wanneer iedereen op vrijdagochtend brak zijn bed uitkomt en je met elkaar de avond kan bespreken en een eitje eet. Onze beste herinnering aan het huis is ons laatste huisfeest. Wat het mede zo leuk maakte is dat er nog veel meer Okeaniden van verschillende eenheden dan samen komen om het even goed te laten escaleren! We wonen hier nu al een tijd heerlijk en zijn benieuwd hoeveel rood groener de eenheid nog zal worden in de komende jaren."