Uitbouw

Okeanos groeit

Op dit moment hebben we het grootste ledenaantal ooit! We staan als sardientjes in blik op de borrel en op maandag moet minstens 1 commissie elders vergaderen. Kortom, het huidige gebouw voldoet niet meer aan de behoeftes van de vereniging. Daarnaast is de uitbouw als volgt opgenomen in het meerjarenplan van 2025: “In 2025 heeft Okeanos een uitbouw gerealiseerd waardoor Villa Erevlot multifunctioneel is.” De urgentie om nu aan de slag te gaan met de uitbouw is dus hoog!

Commissie ‘Bouwen aan de toekomst van Okeanos’ gaat onderzoeken en zorgen dat alle voorbereidende en bouwwerkzaamheden voor een uitbouw plaatsvinden. Het realiseren van de uitbouw zal een meerjarig project worden waarbij de ALV een controlerende factor zal zijn middels een sluizenprincipe. Een goedkeuring van de ALV is nodig om door te gaan met de volgende fase. Dit dwingt ons als commissie alles goed te noteren en te bepalen welke stappen genomen moeten worden in de volgende fase. De ALV kan hier ons dus altijd op controleren en ons aanspreken als dit niet is gedaan. 

Om jullie tussentijds te voorzien van updates hebben wij deze pagina in het leven geroepen. Hier vind je dus altijd de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de uitbouw! Naast de updates op de site, zullen wij elke ALV een presentatie geven met de gerealiseerde en de nog te verwezenlijken stappen. 

Hoe kun jij helpen? Voor gerichte taken zullen wij groepjes leden vragen iets te organiseren of ergens over mee te denken. Dit is dus een taskforce voor een kortere periode, met een gerichte opdracht. Geef in onderstaande formulier aan waar je aan wil bijdragen en we nemen contact met je op als we jouw kwaliteiten kunnen gebruiken.

Daarnaast heeft iedereen binnen de vereniging een netwerk waar we gebruik van kunnen maken. Vul het onderstaande formulier ook in als je kennissen hebt die van nut kunnen zijn!

https://forms.gle/12WoRwLH8iYdbK8X6