Okeanos uittrainingsweek

Okeanos uittrainingsweek

24-06-2019 | Elise Maas | Okeanos uittrainingsweek
Volgende week is het zover: De uittrainingsweek! De week waar we al het gehele jaar naar uitkijken en waar wedstrijd- en competitieroeiers samen komen om het jaar goed af te sluiten. Dit wil je natuurlijk niet missen dus hierbij nog de nodige informatie over de tickets en het weekprogramma:

 

TICKETS EN VERKOOP

Tickets zijn te koop via www.webshop.okeanos.nl

*Passe-partout €70,-

Het passe-partout is alleen voor leden en geeft je toegang tot alle activiteiten van de week. Ook het festival zit bij de prijs inbegrepen 
Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een leuke outfit voor elke dag!

*Festivalticket €19,57

Het festival is ook toegankelijk voor externen en daarom is het mogelijk een los festivalticket te kopen.

*Losse dagkaarten €30,-

Losse dagkaarten kopen is mogelijk, voor 30 euro ben jij van de partij! 

 

WEEKPROGRAMMA
MAANDAG 1 JULI: ROARING TWENTIES

Op maandag trappen we af met een Battle of the Bosbaan: een combinatie van geocaching en levend stratego, met een upgrade voor de avond op het spel. Haal dus nog één keer die competitieve roeier in je naar boven! Daarnaast vindt om 16:30 de Balthasar Gerards race plaats, deelname is optioneel. 's Avonds zullen we namelijk koninklijk dineren op het Erevlot, waarna wij ons verplaatsen naar de soos en ons zullen wanen in de weelderige sferen van de jaren '20. Hierbij kun je genieten van de bubbels van de Remex champagne bar.

DINSDAG 2 JULI: FESTIVAL TIJDMACHINE

Dinsdag is festivaldag! Nodig je huisgenootjes, vvv'tjes, broers, zussen en scharrel(s) uit om met ons te dansen en despo's te drinken in de zon. Lekker eten, chillplekken en muziek: alles wat je wil met die kater van het feest van maandag. 
Houd het Facebookevenement in de gaten voor de line-up!

WOENSDAG 3 JULI: DANCING THROUGH THE DECK'ADES

Op woensdag zal volgens traditie de SSZ plaatsvinden, maar de uren daarvoor zullen we heerlijk over de Amsterdamse grachten varen met een drankje in de hand en een koptelefoon op je hoofd. Met een Silent Disco aan boord en de lekkerste hitjes uit de 90s en 00s belooft woensdag een fantastische afsluiter van de Uittrainingsweek te worden!

Dit wilt